Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
maverick
maverick:
kolega mi ima titela i dvojica sa 30 ks idu dosta dobro, jedina mana kod njega mi je sirina
a mosi bojana poznam i ovaj camac sto sam okacio je noviji model onog njegovog, a taj tvoj je neka srednja verzija onog sto budem radi ako se zakomplicira kabina :lol:
mozes ovdje ili na pp o cijenama aluminija kod vas, zaboravio sam napomenuti da imam co2 aparat 230a trofazni i nazalost ta tehnika zavara mora biti iskoristena u proizvodnji...znam da ce reci vecina da je tig bolji ali kod nas samo jedan majstor radi s tigom i cijena samog camca je puno skuplja nego dalje
ima tu i ideja o toj montaznoj kabini..ustvari zato sam tu da date par pametnih savjeta
mossi:
Imam ja jedan predlog: Prvo ti napravi nekom čamac! :lol: :lol: :lol:
Pa lepo kupi prave aparate za varenje: tig/mig.
Ili uzni neke restlove 2mm luminijuma ali barem 2 komada od 50x150cm pa ih probaj spojiti uzdužno.
Ako budeš zadovoljan, onda počni praviti sebi čamac.
Ne vredi experimentisati sa manjim dimenzijama jer nećeš videti deformacije usled velikih temperatura.
Ono što sam ja video u onoj radionici kad se meni radio čamac ne želim nikome.
To je muka Isusova! :scare:
maverick:
ovaj moj je mig i varim skoro pa odlicno :lol:imam aparat vec vise od godine i kolegama radim sitne prepravke i sve ostale besplatne usluge :lol:
probao sam i lim spjati i polirati...moram potraziti uradke pa okacim slike
maverick:
da vidite kako mi provedemo kisno nedeljno prijepodne, kolega Cava je kupio ovaj bijeli gliser sa tohatsu 30 ks...odmah smo dogovorili utrku..tjedan dana priprema camac...izmjene elisa, goriva, aditiva...zadnja tri dana smo testirali od petka smo svaki dan uspjeli podici brzinu na svakom camcu za bar po jedan km na sat...ja sam jutros uspio izvuci dva kilometra u krajnjoj brzini....skupila se ekipa , kisa nije smetala...pobjedio sam za duzinu camca na oko 600 metara staze
BEGEJ:
Zanimljivo na kom to kanalu DTD ili gde? Jel ovaj SMB neki vojni ili sta je, dobro ide to je tvoj koliko sam uspeo da vidim na klipu. :hi:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju