Kap, šta bi sa testom?
pa sto se ne javi u subotu ja radio nesto sitno ali sam bio spreman da se sjurim na poziv ???
danas sam improvizovao nosac sonara i sasvim lepo radi ... snimio sam na karticu (valjda) prolazak pa cu ga posle okaciti da vidimo na sta to lici ...
inace karta je kao sto smo znali katastrofa... nisam danas mogao da kacim i sonar i structure scan vec sam samo nakacio structure scan posle par pokusaja je proradio i radio ko sat (jebala ih zuta zica.... ) ...
e sad definitivno ima neku svoju logiku kako i sta prikazuje... a i setovanja mu bas nisu za malu decu, mada nije ni drama ... sutra sledeci test a nocas proveravanje informacija tipa razlike izmedju 400 i 800 kHz...
inace ono sto je porazavajuce je da kad sam izao iz govnare ekran je BLJESNUO ,.... reko zeznuo sam neko setovanje , crce uredjaj ... kad ono kvalitet vode...
videh u par momenata nesto sto mi je licilo na ribu al nisam bio siguran dal je riba dal ulozak u govnari ... bice podrobniji izvestaj cim upoznam uredjaj kako treba ... veceras cu da okacim par slika nekih scenova... inace dans je testira samo structure scan sonar nisam danas montirao ...