E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Zimske Inspekcije Vanbrodskih Motora
sLLayer:
upomoooc, bio mi je motor u vodi na velikom minusu i nisam uspio upaliti jer mi je izletio saug :( unio sam motor u kucu i pocelo je curiti neko udje iz mjenjaca i prilicno dosta je curilo oko 2h pomalo, kad okrenem motor malo intenzivnije.. sta dalje da radim?
Zoran:
Mala napomena forumasima
Jedan majstor mi je rekao da motor koji ima elektronsko paljenje
ne sme da se vergla bez svečica.Može da crkne elektronika.
deda:
--- Citat: sLLayer 01, 02, 2010, 15:11:28 posle podne ---upomoooc, bio mi je motor u vodi na velikom minusu i nisam uspio upaliti jer mi je izletio saug :( unio sam motor u kucu i pocelo je curiti neko udje iz mjenjaca i prilicno dosta je curilo oko 2h pomalo, kad okrenem motor malo intenzivnije.. sta dalje da radim?
--- Kraj citata ---
Potrazi majstora!!Moj predlog ti je Boban Marinero iz Zemuna tel.063/884-2204 :)
Outboard Master:
--- Citat: zoran 01, 02, 2010, 15:23:42 posle podne --- Mala napomena forumasima
Jedan majstor mi je rekao da motor koji ima elektronsko paljenje
ne sme da se vergla bez svečica.Može da crkne elektronika.
--- Kraj citata ---
nemogu da shvatim logiku! a kako bih naprimer merio kompresiju a da neizvadis svecicu i neverglas ??
Misha D:
Da li zimi vanbrodski motor treba drzati u vodi ili podignut izvan vode na camcu? Ako je podignut, da li negde u motoru/cizmi, impeleru, ostane vode koja zamrzavanjem moze ostetiti motor?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju