E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Zimske Inspekcije Vanbrodskih Motora

<< < (2/13) > >>

Outboard Master:
aa nema kod mene prljavstine na motoru nesme ni da dodje odmah je unistim ;D
sampon cu ti dam za tvog belog gric gric ;) ;)
taj ko ti je rekao da prljavstina cuva motor je lenj da ocisti svoj ;D

Kapetan:
outboard moze ovo u foto price?

Outboard Master:

--- Citat: Kapetan  11, 01, 2009, 23:41:02 posle podne ---outboard moze ovo u foto price?

--- Kraj citata ---

pa neznam ja nevidim ovu temu tako sto bi se samo gledale slike mora se i citati a i razmisliti, to su samo primeri . ova tema je ja mislim smestena na pravom mestu gde se i pitanja drugih mogu odgovarati na istom. Mislim ako neko ima neki problem uvezi motora.
Ja sa ovom Temom hocu da pokrenem ljude da uzmu sami alat u ruke i pocnu da rade jednostavne stvari oko svog motora a ne da daju silne pare mnogim majstorima sto misle da su majstori za ovako jednostavne i samoizvodljive stvari.
Ali ti si admin i ti odluci naravno. ;) ;)

s postovanjem OM ;D

Kapetan:

--- Citat: Outboard Master  12, 01, 2009, 01:30:55 pre podne ---
--- Citat: Kapetan  11, 01, 2009, 23:41:02 posle podne ---outboard moze ovo u foto price?

--- Kraj citata ---

pa neznam ja nevidim ovu temu tako sto bi se samo gledale slike mora se i citati a i razmisliti, to su samo primeri . ova tema je ja mislim smestena na pravom mestu gde se i pitanja drugih mogu odgovarati na istom. Mislim ako neko ima neki problem uvezi motora.
Ja sa ovom Temom hocu da pokrenem ljude da uzmu sami alat u ruke i pocnu da rade jednostavne stvari oko svog motora a ne da daju silne pare mnogim majstorima sto misle da su majstori za ovako jednostavne i samoizvodljive stvari.
Ali ti si admin i ti odluci naravno. ;) ;)

s postovanjem OM ;D

--- Kraj citata ---

ma ostaje tema ovde naravno ali da je kopiram i na portal :)
evo link da pogledas .. sve zanimljivo polako ali sigurno bacmao na portal da je lako dostupno ljudima koji prvi put dodju .. pa korakpo korak :)

Kapetan:
evo kao ovo :

http://www.mojaladja.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=11

znaci pored Saletove photo price  i Duletovog prelepog putesestvija  da stavimo i tvoje majstorije.. a naravno da tema ostaje i ovde za pitanja  :)

dao si mi dobru ideju sada na kraju svake photo price stavim i link ka temi na forumu :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju