E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (20/109) > >>

barbanesa:
Ja sam uzeo Z-999 prosle nedelje pokazala se kao dobra stanica,baterija jos drzi,samo je mnogo komplikovana za programiranje.ja jos nisam uspeo da je programiram po uputstvu nego ukucavam direktno frek.A ne mogu toliko cifara da pamtim..

marke:
Citat:
"Ono sto treba znati za jeftine i skupe radio stanice a to je da obe imaju problem baterija... za 2-3 godine baterije mozete da bacite a samim time i radio stanicu jer je cena baterija odprilike 30-40% stanice..."
"
Osim sto lepo rece Zorter ima i druga opcija:
"baterija" je plasticno kuciste u kome su manje baterije od 1.2V spojene u seriju. One se mogu zameniti i kuciste zatvoriti pa opet imate novu "bateriju".

Kapetan:
@ Marke

apsolutno se slazem al to vise nije to ... zato i kazem sta god da se uzme trajace 2-3 godine a onda selotejp, pudzenje i slicne zezancije...

IKA:
Nisam trgovac al vam nudim kenwood ručnu radio stanicu za nautičare , to jest moj prijatelj je prodaje stara par meseci , sa računom i mislim da je još uvek u garanciji a ceni je 100e

colonelo:

--- Citat: odisej  02, 02, 2011, 22:43:33 posle podne ---Nisam trgovac al vam nudim kenwood ručnu radio stanicu za nautičare , to jest moj prijatelj je prodaje stara par meseci , sa računom i mislim da je još uvek u garanciji a ceni je 100e

--- Kraj citata ---

Ajde malo vise detalja koji je kenwood? neka fotka i slicno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju