E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (19/109) > >>

ПЕЦОВ:
bravo smekeru,to se zove opis.prava reklama.ne bih da lozim ali mi se cini da je   ovaj  olt dobina kombinacija.nisam u srbiji,al kad se vratim mislim da cu ga uzeti

packe:
bugarin nema vise narucene su kome treba neka se obrati ali pitanje je dalice cena biti ista

ronac:

--- Citat: packe  02, 02, 2011, 19:31:45 posle podne ---bugarin nema vise narucene su kome treba neka se obrati ali pitanje je dalice cena biti ista

--- Kraj citata ---

Sve prodao danas od 15;30,ljudi pa ovo ide kao alva brzo se prijavljujte??!! :sajkaca:

zorter:

--- Citat: Kapetan  02, 02, 2011, 14:44:41 posle podne ---..........
ono sto treba znati za jeftine i skupe radio stanice a to je da obe imaju problem baterija... za 2-3 godine baterije mozete da bacite a samim time i radio stanicu jer je cena baterija odprilike 30-40% stanice...

--- Kraj citata ---

Kep, nikad ne mora da se baci radio stanica kojoj je "crkla" baterija. Uvek moze da se napravi postolje, i uz spoljni mikrofon moze da se koristi kao stacionarna stanica. Jos ako je i antena na konektor, lako se prikljucuje spoljna antena i eto minijaturne stacionarne stanice snage 5W.

P.S.

Ako reshis da bacis neku zbog baterije, javi mi u koji kontejner si bacio...... ipak sam ja "komunalac". :taunt:

Kapetan:
@ elektricar
Imam ZONTONA 999 i troje dece   :lol:  pao je X puta, pale ga gase ga radrndavaju .... i za sada sve super.. jedino se izlizala ona plocica iza gde su generalije sve ostalo ko novo evo vec drugi treci mesec...

da nisam kupio zontona i da sada trebam da biram odabrao bih ovu OLT, ali za ZONTONA ipak znam da radi tako ko hoce na sigurno Z999 ko bi da reskira onda OLT

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju