E, ovako treba... > Radio stanice...
RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA
elektricar:
lepo procitaj a opet cu da ponovim u solji je sva elektronika -pametan punjac i kao do sada sto si gledao po dijodi kad se upali zelena znas da je puna a dok treperi i gori crvena puni se
znaci samo je bitno da je plus pol u sredini na konektoru minus okolo kad guras u solju a u solju je sva elektronika koja sluzi za punjenje i ostalo
elektricar:
ima u Ponudi MIKROFONA rucnih ,slusalica i jos dodatne opreme za vase rucne stanice modele ZONTON999 i G , jer raspored pinova konektora odgovara svim modelima kineskih stanica ili kenwoodovim stanicama ,
vise detalja na moj dobro poznati telefon 066/00-22-12 ili na stranici www.yt1prm.elektricar.eu
colonelo:
--- Citat ---Nesa ti si dobio adapter sa 220v na 12v i Punjac solju za bateriju adapter nabodes u punjac i puni a adapter spusta napon sa 220v na 12v i pretvara ga u jednosmeran a sva elektronika oko punjenja li-jon celije je smestena u samoj solji-punjacu tako da samo zemi odgovarajuci konektor za u solju i vezes na akumulator i puni ,samo vodi racuna o polaritetu to jest da ti je obavezno +plus u sredinu konektora ,a- minus spolja
--- Kraj citata ---
Milane u pravu si ja sam ga napravio i to ima dzek kao za auto upaljac jer imam na camcu takve uticnice. Sve radi i kostalo me 449 dinara. :dance1: :dance1:
Evo i fotke
ПЕЦОВ:
kakav je ulaz?pasuje li na auto punjac sa paletom konektora sto ima da se kupi po radnjama?mora li da se budzi?
barbanesa:
Hvala Elektricar shvatio sam ko mi kriv kad nisam dobro procitao tvoje prvo uputstvo. :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju