E, ovako treba... > Radio stanice...
RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA
elektricar:
--- Citat: deda 08, 02, 2011, 23:48:05 posle podne ---Ajmo sad lagano...gde se kod Zontona 999 G nalazi skrembler glas!?
@
Mozda si i aktivirao neki od pl tonskih kod skvelca koji ti neda da cujes nikog sem onog ko ima isti noseci ton na kanalu ili digitalni kod
Gde to proveriti?
--- Kraj citata ---
umeniju kadf udjes i ima opcija pise screm treba da stoji na OFF bitno je da nisi aktivirai neki od pl ili dtsq kodova a u meniju pise r-cod znaci kod koji postavljas na resive-prijemu treba da je na off ako ima neki brojeva da pocinje sa 67 ili 023 onda si aktivirao kodove na prijemu
deda:
Evo ovako........proveo par sati danas na marini sa ukljucenom stanicom na 16. kanalu i oglasila su se svega dva broda!Jedan je javljao da iz Dunava ulazi u Savu sto je dosta blizu marine i javio se Sevojno sa 3.km Save sto je vazdusnom linijom oko 5 km polugradskih uslova od mene!
zorter:
Meni to deluje sasvim zadovoljavajuce. :good:
Kapetan:
--- Citat: deda 09, 02, 2011, 13:37:49 posle podne ---Evo ovako........proveo par sati danas na marini sa ukljucenom stanicom na 16. kanalu i oglasila su se svega dva broda!Jedan je javljao da iz Dunava ulazi u Savu sto je dosta blizu marine i javio se Sevojno sa 3.km Save sto je vazdusnom linijom oko 5 km polugradskih uslova od mene!
--- Kraj citata ---
dada mora da si slusao na 16/6 kanalu predji na 16/A kanal i cuce se kako treba !
colonelo:
Cap daj malo objasnjenja sta je to 16A kanal? I kada vec pricamo o tome da li neko ima frekvencije od policije, kapetanije, recne policije, prevodnica na Dunavu i slicno sto bi moglo da nam koristi u plovidbi. Ako ima neka postavi ovde. Hvala :agree:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju