E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (30/109) > >>

elektricar:

--- Citat: deda  08, 02, 2011, 23:48:05 posle podne ---Ajmo sad lagano...gde se kod Zontona 999 G nalazi skrembler glas!?

@
Mozda si i aktivirao neki od pl tonskih kod skvelca koji ti neda da cujes nikog sem onog ko ima isti noseci ton na kanalu ili digitalni kod

Gde to proveriti?

--- Kraj citata ---

umeniju kadf udjes i ima opcija pise screm treba da stoji na OFF bitno je da nisi aktivirai neki od pl ili dtsq kodova a u meniju pise r-cod znaci kod koji postavljas na resive-prijemu treba da je na off ako ima neki brojeva da pocinje sa 67 ili 023 onda si aktivirao kodove na prijemu

deda:
Evo ovako........proveo par sati danas na marini sa ukljucenom stanicom na 16. kanalu i oglasila su se svega dva broda!Jedan je javljao da iz Dunava ulazi u Savu sto je dosta blizu marine i javio se Sevojno sa 3.km Save sto je vazdusnom linijom oko 5 km polugradskih uslova od mene!

zorter:
Meni to deluje sasvim zadovoljavajuce. :good:

Kapetan:

--- Citat: deda  09, 02, 2011, 13:37:49 posle podne ---Evo ovako........proveo par sati danas na marini sa ukljucenom stanicom na 16. kanalu i oglasila su se svega dva broda!Jedan je javljao da iz Dunava ulazi u Savu sto je dosta blizu marine i javio se Sevojno sa 3.km Save sto je vazdusnom linijom oko 5 km polugradskih uslova od mene!

--- Kraj citata ---

dada mora da si slusao na 16/6 kanalu predji na 16/A kanal i cuce se kako treba !

colonelo:
Cap daj malo objasnjenja sta je to 16A kanal? I kada vec pricamo o tome da li neko ima frekvencije od policije, kapetanije, recne policije, prevodnica na Dunavu i slicno sto bi moglo da nam koristi u plovidbi. Ako ima neka postavi ovde. Hvala  :agree:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju