E, ovako treba... > Radio stanice...
RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA
deda:
Sta da ti kazem,moja stigla,pa sad merkam kojim cekicem da pocnem da je namestam! :taunt:
elektricar:
simplex znaci da na kojoj frekvenciji slusas na istoj da i pricas -predajes primer ako si na 16k 156.800 kad stisnes ptt za predaju taster da bi pricao i dok ga drzis treba da je ista frekvencija 156.800 ako ima - ili + frevenca se menja i nije 156.800 nego ispise nesto drugo dok pricas a kad pustis da slusas opet pise isto 156,800
Mozda si i aktivirao neki od pl tonskih kod skvelca koji ti neda da cujes nikog sem onog ko ima isti noseci ton na kanalu ili digitalni kod ali ako stisnes moni sa strane da skines kodove cuces sum ako nema nikog ili cuces nekog ko emituje
ako si ukljucio skrembler glas isto neces da cujes niti ce tebe neko da razume
nadam se da cete uspeti i biti zadovolni stanicama jos samo da se javi treci korisnik ronac cinimise on ocekuje sa zapada a stize sa juga ! :taunt: :lol:
deda:
Ajmo sad lagano...gde se kod Zontona 999 G nalazi skrembler glas!?
@
Mozda si i aktivirao neki od pl tonskih kod skvelca koji ti neda da cujes nikog sem onog ko ima isti noseci ton na kanalu ili digitalni kod
Gde to proveriti?
zorter:
Milane,
bilo bi dobro da prevedeš uputsvo i postaviš ovde ili u posebnoj temi. Imaćeš puno korisnika i ne bi bilo loše da to imaju.
:good: :drinks:
elektricar:
:good: upustvo je na engleskom i prikazano je sve slikovito sa dugmicima kojima kako stisnuti da bi se uslo u meni ,na displeju je ispisana puno ime opcije menija veoma je jednostavan za koriscenje , ja trenutno nema upustvo njegovo da bi ga preveo i postavio , bice kasnije
Znas kako kazu NAHRANI PRASICE NE DIRAJ DUGMICE! :nono:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju