Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Novi članovi
zoki novus:
da se ja pitam ja bi pretero autobus!
nije ovo tako lose...
budens72:
gde loše.... odlično.... izgleda smo uhvatili povoljniji vetar.... :preved:
Kapetan:
--- Citat: budens72 10, 01, 2011, 15:29:41 posle podne ---gde loše.... odlično.... izgleda smo uhvatili povoljniji vetar.... :preved:
--- Kraj citata ---
otoplilo ja danas demontirao jarbol u paramparcad ... i stra ako ga ponovo sklopim kako je bio buce dobro :)
jugov:
ja sam jedan od novijih članova na forumu. postavio sam post sa mapom gde se nalazim . uneo sam određene podatke na profilu , za koje smatram da su potrebni da se znaju o meni. dodatno predstavljanje mi je suvišno. mišljenja sam da pri samoj registraciji treba uneti podatke, odakle si , koje godište, e mail, i slične adrese, sve dodatno , broj tel, čime se baviš, broj članova porodice ..... je od volje ko kako hoće.
moja registracija na forumu je usledila tri dana pošto sam na CAHT -u dobio odgovor koji me je zanimao. bio sam zadivljen brzom odgovoru i ako se u tom trenutku vodila neka dobra diskusija.
zorter:
--- Citat: jugov 11, 01, 2011, 18:26:12 posle podne ---...........
moja registracija na forumu je usledila tri dana pošto sam na CAHT -u dobio odgovor koji me je zanimao. bio sam zadivljen brzom odgovoru i ako se u tom trenutku vodila neka dobra diskusija.
--- Kraj citata ---
Takvi smo mi !!!! :good: :dance1: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju