Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Novi članovi
Профа:
Нека се чују мишљења свих чланова који желе да учествују. А човјек је лијепо рекао на крају, да му треба за фоткање...
zoke:
nema tu nautike, misljenja me neinteresuje ne ne ne, evo trazim misljenje svih sa ovog sajta kolikoima vlakana u brodskom konopcu fi 22 mm kojom su metodom tkani i pleteni i kolika im je maksimalna izdrzljivost kad su suva ili mokra i uticaj starenja i habanja na atmosferske promjene ( ako cemo da se zajebavamo ) izvolite
Kapetan:
evo ih trazeni podaci za zokea http://www.gpjrope.com/ropespecs.htm
ko god da dodje i postavi pitanje ja cu mu odgovoriti ukoliko znam odgovor ...
LSI:
Kapetane, diko naša! :drinks:
Zoke je mislio da je postavio pitanje na koje neće biti odgovora ali Kapetan nam je osvetlao obraz. :dance1:
I ponoviću: pustimo ljude da se uključuju u rad foruma onda kada im to odgovara.
Ako nekom treab informacija i ako neko misli da može da ponudi odgovor - učiniće to.
Da li će se onaj drugi zahvaliti ili neće - to je njegova slika.
Mi i jesmo ovde da bismo nešto naučili, nešto što znamo podelili sa drugima i pre svega da se zabavimo. Zato nemojmo komplikovati stvari nepotrebnim pravilima ("Pravila, pravila - da bi nas udavila..."). Koliko naš forum bude opušten i mesto nakojem možemo doći do informacija, toliko će biti interesantan. A od naše kulture zavisi ko će hteti da se druži sa nama. :stop:
rade:
Jos malo pa 800 clanova a gde je 800 tu je i 1000.Samo napred a decje bolesti cemo svi pregurati zajedno. :tenk: :tenk: :tenk:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju