E, ovako treba... > Vanbrodski motori
High Trust - Visoki potisak
LSI:
--- Citat: djbtea 16, 01, 2016, 01:51:14 pre podne ---lepo okrenes Ratka ili njegovog sina Dejana prodavnica Galija na Adi Ciganliji i ljudi sve objasne o yamaha vanbrodskim motorima k5 114 114 tel.063 237 802
--- Kraj citata ---
А кад то урадите, онда одвојите пет минута па то што су вам они рекли - поделите с нама на форуму!
budens72:
--- Citat: katamaran 15, 01, 2016, 23:39:44 posle podne ---Da li neko ima neka saznanja o Yamaha 8 High Trust motorima?
Razmišljam o kupovini polovnog. Da li ima rezervnih delova, odnosno da li je velika razlika u poredjenju sa 9.9 u snazi?
--- Kraj citata ---
Dobar dan...ja sam taj i taj... iz tog i tog mesta.. itd...
postoji neka osnovna kultura ili to ja možda samo tripujem da bi to tako trebalo da uzgleda...?
pa se prvo malo prošeta po temama pa se vidi da li je neko već o tome pisao...
djbtea:
budens72 neznam ali se izvinjavam ako nije tvoj komentar upucen meni htedoh ljudima kratko i jasno bez mnogo polemisanja i okolisanja preporuciti ljude koji godinama izlazu na sajmovima nove yamahe pri tom imaju i prodavnicu polovnih delova vrshe servisiranje ugradnju naravno i garanciju u zavisnosti kakav je motor prodat polovan ili nov tako da mene mnogi poznaju i nema potrebe da se stalno predstavljam ali bash ako hocesh zovem se boban djordjevic Bg od rodjenj profi muzicar rts tako da nenameshtam sebi kao nekakvi tipovi posao samo ako mogu da pomognem zato shto sam ljubitelj nautike vode i sve sht je vezano za nju pecanje na prvo mesto od uvek pasve ostalo poydrav 114 114 hi
djbtea:
da zaboravih ti si ocito iz novoga sada ima i kod tebe prodavnica zaboravih ali to shto je bezbroj puta ponovljena tema nema znacaja za coveka da je procitao nebi covek pitao hi
srsa:
Ма видиш по цитату да се није односило на тебе. kuku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju