Dule;
Puna podrska za komentare o sajtu, nema dobrih tema a ljudi na silu pisu svasta da bi bilo novih tema.
Treba nam sveza krv sa novim projektima ali ne kulinarskim ili humoristickim vec nesto sto ima veze sa rekom.
Izgleda da je sajt u teskoj krizi. Znam da treba i ja da doprinesem a ne da kukam ali cekam da nesto "pametno" stavim jer je bolje da nema postova nego da ih ima ali da su van svakog konteksta. :good:
Marke ne vidim da je sajt u teškoj krizi.
To što ne preovlađuju samo nautičke teme, po meni i drži ovaj sajt.
U protivnom, bio bi to sajt namenjen nekolicini, eto da vas nazovem pravih nautičara. Mislim da bi se onda vi međusobno takmičili u tome da pokažete ko je veći znalac u ovoj oblasti.
Za nas ostale ovo bi postao prilično suvoparan sajt. Verovatno bi veliki broj članova otišao naneki drugi sajt.
Dule je negde pomenuo da sajt ima iza sebe godine postojanja, mnogo nautičkih tema i da se one ne mogu na silu izmišljati.
Lično mislim da je prava vrednost to što na sajtu te, nautičke teme postoje. Što ih čovek može čitati onda kada su mu zaista potrebne. To jest, kada treba doneti neku konkretnu odluku, kako bi izbegao neke greške..
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali mislim da zaista nema razloga za nekim insistiranjem na pokretanju strogo nautičkih tema.
Svaka tema ima svoje mesto i biće posećena onoliko koliko to pojedincima bude potrebno.
U ostalom, praksa pokazuje da je veliki broj nautičkih tema nastao onda kada su se pokretači tema suočili sa nekim konkretnim problemom i zatražili pomoć onih koji imaju više znanja i iskustva. Tada nastupate Vi. :

: