Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Radna ekskurzija do servisa Elko Futog
deda:
Posto me je Ljepoja kontaktirao u vezi organizovanog odlaska u Futog,pogresno misleci da sam najstariji na forumu, bicu slobodan da zapocnem novu temu vezanu za to!Elem, u prijavi bi trebalo da stoji:
TIP MOTORA U daljem kontaktu sa Ljepojem videcemo da on svakom zainteresovanom
OPIS KVARA posalje PP sa nekakvom okvirnom cenom,cisto radi orijentacije.
PO ZELJI DODATNI RADOVI Sledi primer! A ti mi Ljepoja mi dodjes sok,i to gusti od kajsije,jer je
Zoran 022 najstariji!Cisto da se zna!!! :smile:
SALE NB:
Ovako onda:
Tip Motora: Johnson 25 commercial '82. 2cil. 2 takta, oznaka počinje sa E25, pa me zbunjuje, jel to sad Johnson ili Evinrude?
Opis kvara: Srećom nije pokvaren, ali treba servis - promena svećica, ulja u čizmi, i provera impelera, elise, svega ostalog i saveti,saveti,saveti.... :smile:
Dodatni radovi: Pošto nisam sam uspeo da otkrijem gde taj motor daje struju za punjenje akumulatora i sl., i tu bi trebao pomoć i savet majstora.
Pošto nešto slabo trošim sok od kajsije, valjda u Futogu pored dobrih majstora, kupusa i soka od kajsije ima i piva! :drinks:
deda:
Ljepoja,obrati paznju!! Kada mi motor ne radi 1-3 dana[recimo] kod startovanja mi iz auspuha izlazi belicasti dim koji nestane posle izvesnog vremena.Ukoliko motor startujem svaki dan pojava je minimalna.Za sada nema neke velike potrosnje ulja!Rekose mi da su to nekakve gumice ventila u pitanju.Motor je Yamaha 9,9HP 4T sa elektro startom.Posto ne znam sigurno koje je godiste evo slike,samo je kod mene crvena sara.Ako to ista znaci!! :suicide:
deda:
--- Citat: SALE NB 24, 03, 2009, 12:56:45 posle podne ---Ovako onda:
Tip Motora: Johnson 25 commercial '82. 2cil. 2 takta, oznaka počinje sa E25, pa me zbunjuje, jel to sad Johnson ili Evinrude?
Opis kvara: Srećom nije pokvaren, ali treba servis - promena svećica, ulja u čizmi, i provera impelera, elise, svega ostalog i saveti,saveti,saveti.... :smile:
Dodatni radovi: Pošto nisam sam uspeo da otkrijem gde taj motor daje struju za punjenje akumulatora i sl., i tu bi trebao pomoć i savet majstora.
Pošto nešto slabo trošim sok od kajsije, valjda u Futogu pored dobrih majstora, kupusa i soka od kajsije ima i piva! :drinks:
--- Kraj citata ---
Ti sa sokom nemas nista!!To mora Ljepoja,a ja ti placam pivo a uzimam cep!! :drinks:
SALE NB:
Deal! :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju