E, ovako treba... > Elektrika

SIRENE

<< < (2/4) > >>

Kapetan:

--- Citat: Aka  24, 03, 2009, 13:08:51 posle podne ---Kamionska, konkretno od MAC-a. Duzina horne 80cm. Budi iz mrtvih.

--- Kraj citata ---

stavio sam onaj megafon sa microfonom na krov ima 3-4 razne melodije (milicija, hitna pomoc...) i lepo zvuci ... a sve ukupno 1000 din bez cenkanja na bubanj potoku ... znaci moze da svira a moze i da sedere na okolne brodove floru i faunu :)

zorter:

--- Citat: Kapetan  24, 03, 2009, 13:29:27 posle podne ---
--- Citat: Aka  24, 03, 2009, 13:08:51 posle podne ---Kamionska, konkretno od MAC-a. Duzina horne 80cm. Budi iz mrtvih.

--- Kraj citata ---

stavio sam onaj megafon sa microfonom na krov ima 3-4 razne melodije (milicija, hitna pomoc...) i lepo zvuci ... a sve ukupno 1000 din bez cenkanja na bubanj potoku ... znaci moze da svira a moze i da sedere na okolne brodove floru i faunu :)

--- Kraj citata ---

Znaci kad prikljucis mikrofon, mozes da ga koristis kao megafon i mozes da upucujes neka upozorenja na i oko broda?

deda:

--- Citat: zorter  24, 03, 2009, 14:01:21 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  24, 03, 2009, 13:29:27 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Znaci kad prikljucis mikrofon, mozes da ga koristis kao megafon i mozes da upucujes neka upozorenja na i oko broda?

--- Kraj citata ---
    Mozes da zoves na kafu,pivo,rostilj..... :drinks:

zorter:
Posto nemam radio stanicu, potrazicu megafon velike snage, pa kad dreknem "KAFAAAAAAAAAAA" ima da me cujete i vi na Dunavu. Pa ko stigne dok se kafa ne o'ladi. :good: :good: :lol: :lol: :lol:

deda:
 :preved: :telephone: :rap:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju