E, ovako treba... > Elektrika
SIRENE
zorter:
:telephone: sigurno, a narocito kad podjes ovamo ovog leta.
A kad stignes, onda :rap:
Kapetan:
--- Citat: zorter 24, 03, 2009, 14:01:21 posle podne ---Znaci kad prikljucis mikrofon, mozes da ga koristis kao megafon i mozes da upucujes neka upozorenja na i oko broda?
--- Kraj citata ---
jeap :)
captjerry:
imas takav megafon u metro-u...cena negde oko 1200, ne mogu tacno da se setim...i sirena sa melodijama bez megafona ok 600 kinti..
kap, kako funcionise, jel OK?...ja to htedoh odavno da uzmem ali nisam bio siguran da valja...
deda:
--- Citat: captjerry 25, 03, 2009, 11:37:24 pre podne ---imas takav megafon u metro-u...cena negde oko 1200, ne mogu tacno da se setim...i sirena sa melodijama bez megafona ok 600 kinti..
kap, kako funcionise, jel OK?...ja to htedoh odavno da uzmem ali nisam bio siguran da valja...
--- Kraj citata ---
Poskupelo oko 1800 :wild: :sorry:
Kapetan:
--- Citat: captjerry 25, 03, 2009, 11:37:24 pre podne ---imas takav megafon u metro-u...cena negde oko 1200, ne mogu tacno da se setim...i sirena sa melodijama bez megafona ok 600 kinti..
--- Kraj citata ---
sasvim lepo radi ... ali ... kosava mi oduvala spoljni deo onu trubu .. pukao nosac... mada se zadrzalo na kablu ... mada mozd ai nije kosava
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju