E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Tende i cerade "AQUA-TEX"

<< < (12/14) > >>

ALBATROS:

--- Citat: dushann  16, 02, 2011, 02:06:36 pre podne ---Uskoro bih nabacio na camac ovakvu tendu koja bi bila sklopiva i sluzila kao kabina po nekad, sa drikerima sa strana i na palubi napred da se kopca! Imam uzorak cerade (tj polu platno polu cerada) koje je sa jedne strane impregnirano-gumirano a sa druge je platno, nije puno tesko a opet meni dovoljno jako pa me i zanima da li bi neko mogao da mi pomogne gde to da nadjem-kupim :smile: (pitanje za opisanu platno-ceradu: da li valja za tu namenu ili da mi preporucite neku drugu bolju  po vasem izboru)

To bi izgledao ovako nekako:

Zanimljivo!

A ovako bi se sklapalo i stajalo kad netreba

--- Kraj citata ---

Prenesi utiske posle razgovora sa hummer om.
Cena i tehnicka resenja !

dushann:
Hocu :good:

HUMMER:

--- Citat: Darkobp  16, 02, 2011, 23:11:50 posle podne ---Ajd kad si vec tu Hummer-e da te i ja priupitam nesto
Koliko bi kostala neka jeftinija varijanta da napravimo jednu ciradicu za ovo camce,sa tog krovica spustiti dole i zatvoriti taj kokpit,mozda samo napraviti prozorcic sa svake strane???

Camac je od 5.9m cisto da imas osecaj neke orjentacione velicine

Cisto neka orjentaciona cena,da znam koliko novaca da spreman u nekoj budocnosti kad dodje to na red

--- Kraj citata ---
Darko,
konstrukcija tvoga krova ima malih nejasnoca, tj malo je "teska" za kacenje cerade, nije dobro predvidjena za kacenje tende (barem koliko vidim sa slike) ali ovako stoje stvari: cena materijala sa izradom i montazom se krece od 13 pa do 23 eura po kvadratu u zavisnosti koji materijal izaberes. To je cena sa izradom i montazom.Dodatne stvari koje se naplacuju su drikeri, kopce,cibzari, prozori , cicak trake...to sve ako ima potrebe za tim. Po mojoj groboj proceni tebe bi poduhvat izasao izmedju 200 i 300 eura, opet u zavisnosti sta izaberes. Ako dolazis za Novi Sad javi se pa da ti pokazem sve sto te interesuje...

dushann:
Evo da i ja postavim svoju rukotvorinu od zamišljenog pa sprovedenog u delo, provedoh celu godinu uživajući i pecajući ribe pod mojom sklopivo-rasklopivom kabinom-ceradom i mogu reći da mi nije žao ni jednog evra koji sam dao za materijal i ni jednog sata utrošenog u izgradnju iste k5
Preko 60-70  noćenja tokom prošle godine u njoj do kraja novembra po svakvim vremenskim uslovima i ja prezadovoljan ok
Čamac je 600cm x 180cm i visine 58cm.
Evo i koja slika kako to izgleda:

LSI:
Samo kratko:  hi (kapa dole pred majstorijom)!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju