E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Tende i cerade "AQUA-TEX"
SALE NB:
:good:
captjerry:
Konacno neko normalan za tende...ja sa majstorima tog zanata ratujem goinama...i na svakom plovilu sam morao da prepravljam nosace da odgovaraju tendi jer ovi uvek nesto zajebu...
HUMMER:
--- Citat: broker975fx 23, 03, 2009, 23:00:22 posle podne ---Pozdrav i dobrodošao :drinks:
Ako si zainteresovan meni bi trebala tenda na pramcu. Stara tenda je bila fiksna i realno prevelika pa je i u jednoj košavi nastradala, čak su se i metalne šipke iskrivile. Sada bih stavio neku koju bi po potrebi mogao da skupim. Stavljam sliku da bi znao o čemu se radi. Nju bih stavio da stoji iznad ovih braon klupa. Gledo sam one klasične koje se prodaju u grox inoxu mada ako ima neka druga ideja što da ne. Inače ni zadnja nije baš u najboljem stanju i bilo bi lepo je zameniti ali to sada nije baš hitno.
--- Kraj citata ---
Pozdrav
Vidim o cemu se radi, mislim da imam ideju samo mi jos malo pojasni sta konkretno zelis i ako imas posalji mi sliku predjasnjeg resenja pa da vidimo sta cemo. Nemoj da stedis reci i zelje...
HUMMER:
--- Citat: captjerry 23, 03, 2009, 23:42:45 posle podne ---Konacno neko normalan za tende...ja sa majstorima tog zanata ratujem goinama...i na svakom plovilu sam morao da prepravljam nosace da odgovaraju tendi jer ovi uvek nesto zajebu...
--- Kraj citata ---
Naletao sam na takve poduhvate, uradi im majstor tendu, pa onda zovu mene da ispravljam... Strasno.
SALE NB:
Ja zato sve radim sam, a posle ću zvati tebe da popraviš! :lol: :friends:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju