E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Tende i cerade "AQUA-TEX"

<< < (4/14) > >>

Pera GARMIN:
Hummer,
sve si mi objasnio. Dakle metar u ruke, pa "tri puta sečem, i opet kratko!"  :suicide:

Zaboravio sam da dodam i "SUN DECK" na spisak, to je tenda koja treba Brokeru, opisana je na http://www.makefast.com/sprayhood_section/sprayhoods.asp sa ostalim rešenjima i nakoliko dobrih "caka" za kačenje tendi....

Na to se svodi. Odredi sebi prioritete, saberi se koliko si dugačak, pa se pruži malo preko toga ...

HUMMER:
E bas tako. Hvala na linkovima, bice od koristi!

Pera GARMIN:
Znaš li ima li negde da se kupi nešto od ovih "quck release", "sliding", "telescopic" itd... krajeva za inox cevi za bimini.

Prednji "kraj" biminija sa teleskopski izvlačivim "dijagonalama" može da reši dosta problema oko skidanja cele konstrukcije...

HUMMER:

--- Citat: Pera GARMIN  25, 03, 2009, 21:53:52 posle podne ---Znaš li ima li negde da se kupi nešto od ovih "quck release", "sliding", "telescopic" itd... krajeva za inox cevi za bimini.

Prednji "kraj" biminija sa teleskopski izvlačivim "dijagonalama" može da reši dosta problema oko skidanja cele konstrukcije...

--- Kraj citata ---

Ako ima na lageru onda u Gros-inoxu ako ne onda ide mukotrpan period da sacekas da naruce...

SALE NB:
Imenjače, jesi li se bavio razmišljanjem na "zadatu temu"? :neo:
Ja sam mislio sa drukerima, ali ne znam dali dovoljno jako drže na vetru. Možda neka kombinacija sa rajferšlusom?! :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju