E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Pimp my motor .....
deda:
Moze,moze......!!
Zoran Marinković:
:good:
Ovaj način rada je čista umetnost i potreban je VELIKI TALENAT, Antitalenti jednostavno nemaju šanse.
Mogu i totalni amateri da koriste ovu tehniku, s tim što nikada ne zna šta će ispasti i NEMA POPRAVKE i brisanja,
a umetnik tačno zna i vidi sliku pre nego što počne da je radi.
Imaš kopjuterske programčiće koji simuliraju ovu tehniku, čisto da vidiš koje su ti šanse za uspeh
U svakom slučaju želim ti sreću.
p.s.
Obično kažem : Video sam nebrojeno puta kako neko svira frulu i probao sam, parče drveta sa nekoliko rupa,
ali.... :nono:jedan je Bora Dugić...
Outboard Master:
videcemo sta ce ispasti , imam neku haubu od golfa u podrumu pa cu na njaoj da se izvezbam. nemislim ja da pocnem ovakve radove nego samo mozda neku haubu motora da kreiram po mom ukusu ako mi ide za rukom :friends:
ali sta ima veze i iluzije su deo zivota :taunt:
samo kako da se opravdam pred seficom ako kupim taj airbrush set ima da me izbaci iz kuce :yahoo: :yahoo: :yahoo:
poljo:
Nekad davno je na Zelenom vencu bila prodavnica koja je imala sve sto je potrebno za tu tehniku . Za pocetnika je najblje uzeti nesto jednostavno sa kanisterom kompresovanog vazduha . Ako ti se dopadne i krene te lako je onda ici na skuplje i profesionalnije varijante . Ako imas nekoga ko ce u ovom pravcu (brcko) dacu ti ja jedan pistolj sa bocicama pa pokusaj.
Zoran Marinković:
:good:
--- Citat ---samo kako da se opravdam pred seficom ako kupim taj airbrush set ima da me izbaci iz kuce :yahoo: :yahoo: :yahoo:
--- Kraj citata ---
Bar ćeš imati vremena za vodu i pecanje.... :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju