E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Pimp my motor .....

(1/4) > >>

Outboard Master:
tema Airbrush me vec duze zanima i nasao sam nekoliko lepih slika o dobrim radovima na vanbrodskim motorima.

Ima li to ko od vas? Zna li neko malo nesto vise o toj temi ? kako moze da se nauci najlakse ?

p.s odlinan sistem protiv kradje, ko ce ukrasti tako upadljiv motor ??  :yahoo: :yahoo:

mesechar:
opako ima na moto forumu ljudi koji se bave ovom tehnikom ali morat e biti svesni da bi u slucaju nekih motora rad bio skuplji mashine :) a sto se zastite tice phh prekrechili bi oni to  :)

Outboard Master:
ja nebih nikad platio da mi tako nesto neko uradi nego ja sam da se naucim i to da radim , nabavim airbrusher ,farbe i ostalo pa da probam dali mi to lezi posto je stvarno interesantno .

upravo gledam na sajtu: www.airbrushshop-hamburg.de sta sve ima i sablone ...

IKA:
airbrush retko koristi šablone. moj brat radi airbrush i cena se određuje prema cm2 u zavisnosti od same slike.Oslikavanje rezervoara bi koštalo koliko maltene sam motor.
Ako želiš sam da radiš uslov je da znaš da slikaš.sama tehnika korišćenja pištolja za erbraš se da savladati ali problem je samo slikanje.Kvalitet koji bi se dobio korišćenjem šablona bi se svrstao u štampanje.

Kapetan91:
bilo bi zanimljivo kad bi ceo camac ofarbali tako..  :lol: a i skupo izgleda...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju