Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Brod(ic) mojih snova

<< < (16/23) > >>

Admiral:
Nije problem u cvrstoci broda kao kod kapetana. On taj problem nema pa moze da se vozika gigi ispred nosa ako bas hoce.
Ako imate spor motor, mala je sansa da se desi nesto trupu, od stabala i drugih plovnih objekata.
Najgore je nasukavanje, nasedanje, zmrzavanje. Tada cela tezina broda moze da legne na nesto ostro i eto rupe.
5mm je ozbiljna debljina. Ali bar nadrgadje da nije od celika. Tako teziste ide jos nize.

Gigina sacmara ima mali domet u zavisnosti od punjenja.

drug_igrutin:
Ma ja nebi računao na mali domet, giga nam je mnogo zajeban majstor, očas posla nabudži neko punjenje pa prangija po celoj Savi :) Jedino zastave mogu da izvade stvar :)

@stvlada
jeli vlado zašto ide samo HV lim? Jel bude malo teže da se savija ako ima krivina?

espresso:

--- Citat: zorter  24, 03, 2009, 19:47:56 posle podne ---Drugo je kamp. Obe noge su na zemlji. A cim imas zenu na brodu, WC je neophodan. Inace nece zena da ide na "uzivanje". A onda tortura "Ti stalno ides sam, a ja....".

--- Kraj citata ---

da bih se spasao te torture sada cu sledecih 6 godina da otplacujem WC sa slike.  :heat:

broker975fx:
Espresso, štaje kutijica na zidu pored WC šolje, mislim čemu služi

stvlada:

--- Citat: drug_igrutin  25, 03, 2009, 00:43:51 pre podne ---Ma ja nebi računao na mali domet, giga nam je mnogo zajeban majstor, očas posla nabudži neko punjenje pa prangija po celoj Savi :) Jedino zastave mogu da izvade stvar :)

@stvlada
jeli vlado zašto ide samo HV lim? Jel bude malo teže da se savija ako ima krivina?

--- Kraj citata ---

Sama rec ti kaze hladno valjan,nije izlozen temperaturi i samim tim mu nije promenjena osnovna struktura resetke.Toplo valjani se greje da bi se lakse rolovao,samim tim je i jeftiniji.Pa ako ne znas sta je dobro pitaj sta je skupo  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju