Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Bolje da su ga ukrali
LSI:
--- Citat: mossi 27, 01, 2011, 14:22:32 posle podne ---
--- Citat: LSI 27, 01, 2011, 12:10:39 posle podne ---Ja stvarno ne znam koliko još truda i materijala je bilo potrebno ali ne mogu da prihvatim savršeno početo a nezavršeno...
--- Kraj citata ---
Tebi predstoji investicija u novi nož za kosilicu, ove godine! :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Kakva kosilica? To je odavno sredjeno.
Dobar je i stari nož. S novim bih kosio po čitavoj ulici.
Meni predstoje radovi na ladji ali dogovor sa Kaćintatom je da to ostavimo za mart (ove godine!).
Kapetan:
--- Citat: LSI 27, 01, 2011, 14:55:28 posle podne ---Meni predstoje radovi na ladji ali dogovor sa Kaćintatom je da to ostavimo za mart (ove godine!).
--- Kraj citata ---
pa gde bas mart kad je najskuplje :taunt:
barbanesa:
meni ovo mirise na ono ajde da ga zbudzimo samo da ne pravimo kermes naprolece zaboravice do tada
jeftinije ovako :scare:
Darkobp:
Ako mislis na to "scim smo rupe zatvorili" onda je to na manjim i nepristupacnim rupama najobicniji karton a preko one velike centralne rupe je tanki ultrapas a ispod nagurano male kockice stiropola nebili ga malo ispucio i dobio taj polukruzni oblik... i sad je sve zaliveno smolom tj ostalo je unutar camca za vek-vekova!!!
Sve je to moglo moglo i ljudskije da se odradi al to bi onda zahtevalo da se otvara duplo dno a to su samo dodatni troskovi koje nismo hteli...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju