Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Bolje da su ga ukrali

<< < (13/14) > >>

Zoran Marinković:

--- Citat: LSI  27, 01, 2011, 12:10:39 posle podne ---Zar vas nije bilo žao obojicu da ostavite ovako?

Ja stvarno ne znam koliko još truda i materijala je bilo potrebno ali ne mogu da prihvatim savršeno početo a nezavršeno...

Obojica dobijate minus i za sledeće javljanje da donesete slike završenog domaćeg zadatka.

--- Kraj citata ---

:good:

Lazo, mi smo baš tako 'teli... :on_the_quiet: sem toga farba može da smeta ako se momci ponovo budu sankali... :aggressive:

Šalu na stranu, stvarno nismo hteli da se bez veze ulaže u nešto što služi samo par dana u godini i to da se pređe razdaljina od 50m
i to veslom.

Valjda ne mislite da je ovo maksimum majstorskog umeće...(baš nas briga za minuse) :agree: :nono:

IKA:
nedaj se zbuniti Zorane,to se iovako u vodi nevidi,a i kad sledeći put budu tražili sanke neće im biti privlačne. :stop:

Kapetan:
uuu ako stavite peskare takvim sankama ni ja ne bih odoleo  :yahoo:

Darkobp:

--- Citat: Pantelija  27, 01, 2011, 12:17:03 posle podne ---Ostav!
Ajd' sad valjak u ruke i da ga omalate i uglancate za sajam  :dance1:

--- Kraj citata ---

C,al bas sad necemo :lol:

Daaa moglo je bolje tj lepse al bas ko sto rece Zoran -nismo hteli :on_the_quiet:

Ovo je radjeno po sistemu da prodje sto jeftinije jer za estetikom stvarno nije bilo potrebe,a to gitovanje,primer-i,farbanje... samo bi digli cenu radova za jos barem duplo novaca... pa cemu bacati novce nepotrebno :good:
Zoran se pomirio da se sad "vencao" sa njim ovakvim :lol:

:drinks:

mossi:

--- Citat: LSI  27, 01, 2011, 12:10:39 posle podne ---Ja stvarno ne znam koliko još truda i materijala je bilo potrebno ali ne mogu da prihvatim savršeno početo a nezavršeno...

--- Kraj citata ---

Tebi predstoji investicija u novi nož za kosilicu, ove godine!  :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju