Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Bolje da su ga ukrali
deda:
Ovo je bre brod ludaka!Da uzmes stanglu i krenes redno pa koga dohvatis!! :aikido: :wild: :scare:
busa2:
JA STVARNO NEZNAM KAKO DA KOMENTARISEM OVU SLIKU A I SVE OSTALO STO SE DANAS DESILO .
NEKA NAM JE BOG U POMOCI .
eni blue:
pa ovo nije normalno ljudi pa gde mi to zivimo, stvarno mi je zao prijatelju sto ti se to desilo veruj da ne znam sta da kazem, covek da ih pobije, pa cija su to deca, kakvi li su im roditelji.
captjerry:
Jbt stvarno ova srbija je sa sve vecim brojem ludaka i psihopata...iako sam mislio da nikad necu reci ali treba bezati odavde...
imas li neki trag? ideju, ko bi to mogao da bude?...
Zoran Marinković:
:good:
Najgore je što se tačno zna koji su idioti, notorni narkosi i jebivetri. Obzirom da ih i svedoci poznaju i znaju na šta su spremni, molili su me da njihova imena ne spominjem, jer imaju mladu decu koja ne bi smela da izađu iz kuće , a vrlo verovatno je da bi mi prvom sledećom prilikom spalili i vikendicu i drugi čamac.
Da zlo bude veće, svi u Čelarevu poznaju i moju decu, a inače mi je upućen "drugarski i bratski " savet od strane :police: da bolje zaboravim na sve na osnovu njihovog poznavanja efikasnosti našeg pravosudnog sistema..... :skull: :skull: :skull: :skull: :diablo: :diablo: :diablo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju