Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Novi predlog zakona pred vladom

<< < (2/24) > >>

budens72:
ma čist bezobrazluk!!! sere mi se od naše države i gavana koji je vode....  :diablo: :diablo: :diablo:

Vuk:
Po meni ok, valjda će biti umanjenje poreza na starost :/

Kapetan:

--- Citat: Vuk  22, 12, 2010, 15:14:48 posle podne ---Po meni ok, valjda će biti umanjenje poreza na starost :/

--- Kraj citata ---

nekome je manje slazem se... al postavljaju se pitanja:

1 Sto su ljudi morali da kupuju 9,9 prosle godine ?
2 Zasto nije za sve isto ?
3 Zasto su skupa plovila favorizovana?

ne znam kako ikome moze da bude dobar zakon koji je prosirio skup ljudi koji podpadaju pod njega ? sada i siklja sa t4 potpada pod porez na luxuz ...

marke:
Sad ispada da poskupljuje za kategoriju od 5-15m sa motorom izmedju 7.35KW i 22.05kw iznosi 16.000 a bilo je 15.000.....????....!!!!

A jos se ne spominje ni popust na godiste....

samardza:
Pre dve nedele nasu marinu SARK posetio je gospodin iz Slovenije u pratnji naseg brodskog inzinjera i raspitivao se o iznajmnjivanju camaca icenama kao i cenama marina. Slovenci su veoma zainteresovani za iznajmnjvanje. Kad je cuo da kod nas nije to praksa i da camac sluzi samo za nase hirove iznenadio se.      Akad sam mu rekao da nije sve u parama onda je zacutao. Inace dozvola koju mi imamo tamo se mogu voziti ladje do 24 m.Marine su malo jeftinije ali na moru ili ista cena. Pitao sam ga i za skipera neko oce neko ne.Ako neko hoce da iznajmi ladju nek me pozove . Brodski inzinjer mi je rakao? da ce dati savet za izbor elisi  :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju