Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Novi predlog zakona pred vladom

<< < (6/24) > >>

Labud 1258:

--- Citat: oblak  22, 12, 2010, 20:18:27 posle podne ---Zašto da završavamo? Dok je tema bila dal da se ide u protest protiv visokog poreza za camce sa snaznim motorima, svi smo koncenzusom bili ZA! I mi koji guramo na 9,9 ks i manje, smo se izjasnili da cemo solidarno da protestvujemo. Sad kad su prokruzile spekulacije o prosirenju poreza i na nas sa malim motorima a pojeftinjenju snaznijih, sad nas josh kolege napushavaju kako ne treba ni da plovimo ako nam se ne plaća??? Čekajte drugari, ne znamo ni dal ce tako neshto doci na dnevni red i glasanje, rano je da se i radujete a bogami i da napushavate do jučerašnje saborce...

--- Kraj citata ---

Zna Dule šta priča, ako se setiš on je ovako nešto i najavljivao, tako da ja smatram da će gotovo sigurno i biti usvojeno. Ja sam menjao motor 15 ks za 9.9 ks zbog ovoga al mislim da me neće u kapetaniji videti u dogledno vreme

jugov:
kada bi gospoda o ovome trebali da glasaju??

deda:
Koliko znam 29-30 decembra!!

Radojković:
Okreni obrni odrase me svakako...Kabinas 7m 18ks tomos 15000+registracija bilo po starom ja prebacim 4ks tomosa i tako registrujem za nesto preko 4000din a mali elan 3m sa 18ks tomosom za 3000din. Sada  u bilo kojoj kombinaciji samo porez 12-15ooo a gde jos registracija.Mislim da smo poranili sa odusevljenjem  i da smo prerano odustali od protesta...

Radojković:

--- Citat: oblak  22, 12, 2010, 18:11:02 posle podne ---E ovo je predlog zakona, alal im vera....svojstven Srbistanskoj praksi...pošto prošle godine nisu maznuli lovu od ovih "Goginih" i ostalih pacijenata, sad ce da klepe gde uvek "pali"...Zajebali su ih standarno OFF Shorovci, pa su ostali bez planiranog prihoda , e sad ce da nam se najebu milosne majke, oglobljuj svaku konzervu na vodi....Svaku šiklju, čun i ostalu plivajuću krkelu... Chamce drzimo u govnarama, benzin vuchemo kao klošari u kantama a drzavica nam mila, oporezuje Tomose četvorke...E ako, vala baš kako smo i zaslužili!!!

--- Kraj citata ---
  :good:  :good:  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju