E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
ponovio bih se...
deda:
Mislim da je ovo solidna investicija!Gledao sam ga kao sa 8 ks plovi lepo i sigurno!
http://www.navodi.com/Berza_011/026.html
Kapetan:
sve sto si naveo da ti se svidja ima V korito ... Titel 9 ima ravno korito ...
po mom misljenju Titel 9 je pre za male reke tamo gde nema talasa, i recnog saobracaja... ok ok sad ce svi na mene, ali realno gledano pre bih sacekao u Tutnju oluju na dunavu nego na Titelu...
posto ti se tutanj svidja a ne znas dal volis da jedris utvrdi prvo to , a ako se ispostavi da volis da jedris nista lakse nego kupiti jedra i krenuti na vetar ...
ujedno brzinu od 10km ces jedino sa Tutnjom i postici ali samo na jedra
u svakom slucaju mislim da dare rece idi pogledaj sve camce prostor i opremu ... jako brzo ce ti se razjasniti sta zelis :good:
Zoran Marinković:
:good:
Nisam nikada bio na ovo drugom (TUTANJ), a ako pogledam oblik dna nekako sumnjam da je stabilniji od Titela.
Onako kako si opisao tvoje potrebe i namere, verujem da bi bio zadovoljan ovim Titelom. Ako ti je neki podatak, ja sa mojom Tisom
u kombinaciji sa Johnsonom 20 ks bez problema glisiram i vučem sina na skijama, a i sa Tomosom 4,8 ide sasvim lepo . Slažem se da Titel nije namenjen za tako nešto, ali mislim da ide onako kako tebi treba, i i bolje od toga.
budens72:
Ni ja ne bih savetovao Titel 9, mada i on ima svoje prednosti... Sa njim možeš prići najplićoj obali... Ali što kaže Kapetan, na velikim talasima i vetru baš i nije pouzdano plovilo...
deda:
Bas ovaj Tutanj je bio kod mene na marini(vlasnik je momak koji upravlja) i prodat je posle jedne sezone!!Covek je moje konstitucije(V-183 T-70 kg) i nije bas imao komociju u ladji!
Trenutno ne prihvata sliku,cim dozvoli kacim!
Da probam ovako!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju