E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

ponovio bih se...

<< < (5/9) > >>

budens72:
 :good: da, jedan od lepših.... Posebno ona upravljačka konzola,pa onda i sve ostalo  :good:

Labud 1258:

--- Citat: psale74  21, 12, 2010, 14:56:55 posle podne ---a komsiji labudu, sve hvale kako je sredio titel 9.

--- Kraj citata ---

:good:

:drinks:

Профа:
Сале, Елан који си навео није ни мало мали и озбиљна је справа уз коју долази мотор и приколица. Једина разлика је у цијени коју желиш да платиш. Велики плус је у односу на остале је могућност монтирања већег и јачег мотора на корито у случају смањења пореза.
Идеална ствар не постоји а укуси су лична ствар.

drazeta:

--- Citat: Labud 1258  21, 12, 2010, 14:12:19 posle podne ---Nema tu puno šta ja da kažem Saletu jer on ima iskustvo sa takvim čamcem, ipak taj tip je pravljen po tradicionalnim plovilima za naše područje a to znači Dunav, Tisa , Sava. Ja sam sa njim doživeo ( za moje pojmove ) ogromne talase kod Bogojeva - jer nisam na vreme video nekog velikog Rumuna, znači još jedna mana : nema retrovizore ali bih se vrlo rado uputio u posetu Đerdapu, Ramu i čuvenim kazanima bez straha zbog čamca ali uz dužan respekt prema Dunavu- naravno. Realno,mana mu je širina zbog komotiteta ali je u isto vreme prednost zbog brzine a da su prolazi uzani to stoji. Za dve osobe IDEALNO. Ovo je moja ladja  http://navodi.com/Berza_008/004.html ( za ilustraciju kabine ) i nalazi se nekoliko mesta od Saletovog "tigra" na Jedriličarskom.

:smile:

--- Kraj citata ---

Koliko je tezak ovako opremljen camac?

Labud 1258:
Nisam nikad razmišljao o tome, ali ako je po fabričkim podacima 340 kg prazan, ja bi onda dodao recimo oko 50 kg + motor oko 35 kg ( tohatsu 9.9 ). Valjda nisam jako omašio jer je sve odokativno mereno  :pioneer:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju