E, ovako treba... > Elektrika

Pretvarači napona inverteri

<< < (6/12) > >>

marke:

--- Citat: zorter  22, 03, 2009, 19:28:26 posle podne ---Deda, ovo mu dodje da je najpovoljni ovaj pretvarac od 2000W, od nekih 15000 din. Pa on bi "ter'o" i bpjler sa nesto slabijim grejacem (recimo 1200W-1600W). :good:

--- Kraj citata ---

Ja bih probao da napravim cirkulaciju izmedju tog bojlera i malog panela na krovu sa pumpicom i tajmerom koji je ukljucuje na 2 min da se voda u panelu bas ugreje pa je zameni nova iz bojlera - potrosnja 2w i to u intervalima od dva min. Dnevna potrosnja minimalna, voda ostaje topla u bojleru.

broker975fx:
Dobra ti je ova fora za bojler :)

deda:

--- Citat: Dule  23, 03, 2009, 09:34:30 pre podne ---Deda, odakle si "skinuo" onaj cenovnik?

--- Kraj citata ---
  Imaju jos ponesto za nas!!  www.elvet.co.rs :smile:

odissej:

--- Citat: marke  23, 03, 2009, 08:35:45 pre podne ---
--- Citat: Kapetan  22, 03, 2009, 23:05:58 posle podne ---evo ga mali spisak

lemilica
burgija
brusilica
laptop
lcd
tv
mikortalasna
...

--- Kraj citata ---
Busilica i brusilica se prave na baterije a ja sam i jednu busilicu prepravio na 12v, izbacio bateriju i povezao kabl tako da je ukljucim u upaljac.  Koja je razlika izmedju LCD I TV?
Mislim da mogu na camcu da izdrzim i bez Mikrorerne nekoliko dana Rostilj i kotlic rade odlicno.

--- Kraj citata ---

Kep,sve (bukvalno sve) sto treba nama malim nauticarima postoji i na 12 V,pa cak i "toliko neophodna" mikrotalasna rerna koju je prvi napravio Samsung i kosta napolju oko 500Eur. :drinks:

Kapetan:
moja kucna je kostala 60 evra a ta brodska 500 :) isplati se uzeti inverter ... ma stalno nesto treba na 220 ... ja sam uzeo inverter od 150 vati za laptop a uzecu jedan i za LCD ali moram prvo da vidim koliko trosi LCD... sto se ostatka tice sve mogu na 12 v

generalno sve brodsko kosta bas bas mnogo ...minimum 3 puta skuplje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju