Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

projekat" MATORAC"

<< < (14/18) > >>

IKA:

--- Citat: Kapetan  22, 02, 2011, 22:53:12 posle podne ---sve sebe ubedjujem da nisu daske sa neke masne palete ...  :lula:

--- Kraj citata ---
Pa to i ja mislim , al ipak je Busa trgovac , šteta da se baci :lula:

busa2:
vidim ja da lozaci samo tovare u peć negledaju uopste dali je puna ajde razumem Iku on pije kafu na camcu u dvoristu ,covek ima vec neki umereni lagani tempo  :download:
Ali mi nije jasan ovaj kapetan pa tek ce deca da mu pojedu usi samo da poodrastu i da ih mi malo poducimo sta da rade dragom tatici  >:D

busa2:
I na pomolu je kraj podmladjivanja matorca ! E vo par slika ali ima jos finisiranja par dana .

eni blue:
Moram reci da se trud vidi, naravno tvoj i stvarno to izgleda extra i verujem da ces uzivati u njemu do godine kada ga spustis u vodu :lol: :lol: nego imam par pitanja, prvo da li je neko hodao po toj plastici da se vidi u kakvom je stanju ta plastika, mogu da ti dovedem dva tri drugara koji su kao sumo rvaci. Zasto nisi skinuo varove sa prohroma, mislim da to nije u redu i jedno veoma vazno pitanje da li si izbusio dasku ispod mebla na sedistima, ti bi to morao da uradis zbog onih koji ce se vozati sa tobom, ustvari na celom camcu najbolji su prozori, nadam se da ih nisi sam stavljao, jer ti to ne znas.  :lol: :lol: :lol: MAJSTORE OD SVEG SRCA ZELIM DA UZIVAS U NJEMU. Sifra, viljuska za stilo - desna.

IKA:
ovo samo potvrđuje moja prvobitna mišljenja.Nisam ni sumnjao da će posao biti urađen maksimalno kvalitetno.
Svaka ti dala Busa, vrhunski :slow_en:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju