Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

projekat" MATORAC"

(1/18) > >>

busa2:
dodje red i na mene pored DRAGANOVE siklje uvalih sebe u nesto sto mi nije trebalo a ni sam neznam (kada malo bolje razmislim) zasto sam to uradio . kupih neki stari gliser jeanneau iz 70 god doduse plastika je dobra ali je sve ostalo katastrofa (dimenzija 6,4x2,2m).Kada sam ga prvi put video komentar je bio da nista ruznije nisam video ali zato mi se raspored na njemu ekstra svideo. posle par minuta studiranja gledajuci camac dodjoh na ideju da ja to malo pretumbam i preradim za zezanje i pecanje.
ovo je slika sa neta kako izgleda jos po neki odrzavan a moje slike stizu za dan-dva.

LSI:

--- Citat: busa2  18, 12, 2010, 19:55:51 posle podne ---dodje red i na mene pored DRAGANOVE siklje uvalih sebe u nesto sto mi nije trebalo a ni sam neznam (kada malo bolje razmislim) zasto sam to uradio . kupih neki stari gliser jeanneau iz 70 god doduse plastika je dobra ali je sve ostalo katastrofa (dimenzija 6,4x2,2m).Kada sam ga prvi put video komentar je bio da nista ruznije nisam video ali zato mi se raspored na njemu ekstra svideo. posle par minuta studiranja gledajuci camac dodjoh na ideju da ja to malo pretumbam i preradim za zezanje i pecanje.
ovo je slika sa neta kako izgleda jos po neki odrzavan a moje slike stizu za dan-dva.

--- Kraj citata ---

Bravo Busa.

Ovo izgleda sasvim dobro, a verujem da će biti pravo uživanje kad bude sredjen po želji vlasnika.

Koje su dimenzije unutrašnjosti kabine?

Zoran Marinković:
 :good:

Vidiš ti šta su naši mornari - slučajno se otrezne pred neku slavu i naprave pi..arije.. :heat: :lol: :lol:

p.s.
čestitamo  ti i želimo da ga što pre spustiš u vodu i uživaš :drinks: :drinks:

busa2:
lsi moj je stajao 4 god na klocnama (nepokriven ),sav u rupama jer su poskidali neke stvari i pun vode,lisca ,trulezi ,budji ...ju,ju,ju kakav je samo bio.skinuo sam celo zadnje zrcalo i krov na kabini jer je satrulilo izbacio zaribali stabilni motor od 125 konja ...sad je totalno ogoljen i krecemo ono glavno...?!?!

busa2:
hvala svima .
dule nisam ga uopste zamislio kao gliser - posle tumbanja po netu i dobijenih informacija da : fabricki je ugradjivan mercruser 125 konja i sa njim je tezio 1300 kg (bez motora i zet noge 800 kg )potrosnja je samo jednom navedena od strane nekog vlasnika oko 40lit benzina po casu . u razgovoru sa serviserom merkrusera samo novi motor je dolazio u obzir jer je ostalo ili skupo ili znak pitanja ...ma da nedavim nisam nesto spreman da finansiram glisiranje za koje nisam zainteresovan (naravno da volim brzu voznju ali za ovo treba mnogo para). da fali mu i trim pumpa i trista jos stvari...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju