Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

projekat" MATORAC"

<< < (12/18) > >>

Zoran:

Nesto mi tu nije dobro ili je lose slikano.Sta si ti tu radio Busa2.

busa2:
promenio zrcalo

busa2:
iseko unutrasnju stranu plastike od zrcala povadio satruljenu nekad dasku a sada trulez ,ocistio,osmirglao usisao prebriso nitro razredjivacem.Osmirglo dve table vodo spera od 20mm i prvo mat i poliester na jednu stranu pa na unutrasnju stranu ostatka zrcala namazo poliester i zalepio prvu plocu i stegao stegama .Sutra dan drugu plocu nalepio istim postupkom kao prvu pa sve to premazao poliesterom(zarobio).Prekosutra sa poliester prahom i poliesterom zamesio masu kao gao gusci gel i popunio sve razmake,supljine .Sledeci dan matom sirine 10 cm pravio preklop preko novog zrcala sa bokom i patosom (5+5 cm)opet poliester zalio. I sta sad nije jasno .Majstor bio samo prvi dan pokazao kada je sve gotovo dosao da pregleda i kaze pa sada mozes komotno da vratis zet noku i stabilni motor . E sada krece tvoje lozenje  :lol:

eni blue:
Majstore treba da te vodim na rucak, ja da sam ovo uzeo nadrljao bih, a ovako znam da ce to biti puslica kada zavsis, i daj ne lencari u onoj radnji nego peglaj taj camac do sada smo vec mogli da ga pustimo na klub i vezemo na ponton. :lula: :tenk: :drinks: :drinks: :drinks:

busa2:
e lako je sada tebi , video si koliko tu ima posla ja se malko kajem ne zbog camca nego ima tu poslaaaaa ihaaahajjj. Bojim se da necu isterati sve do 1 aprila . Ali ako mart bude hladan sezona u radnji ce kasniti pa cu mozda u martu i zavrsiti ,sutra nastavljam dalje cekajume sitnice kojih ima u ... a pipljivo do zla boga .bog mi u pomoc.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju