E, ovako treba... > Elektronika
Mobilni sa podrskom za Google Maps
Terca:
--- Citat: mossi 24, 12, 2010, 12:57:30 posle podne ---Sale, oko navigacije sve radi! :good:
Na Desire-u sam dodao još besplatni MyTrack, instaliraš ga iz aplikacije Market.
On ti pravi trekinge, koje posle možeš da prebaciš u PC.
Auto navigaciju sam instalirao IGO8, ja sam zadovoljan, iako je još nisam pošteno isprobao jer mi nije trebala.
Fajlovi za IGO sa svim mapama skoro cele Evrope su oko 1Gb ! :)
IGO ima sve opcije klasičnog auto navigatora, izbor kalkulacije, upozorenja, glasovnu navigaciju.. klasika. :good:
:drinks:
--- Kraj citata ---
Da. Za 800x480 postoje Motonav i iGO8, oba imaju iGO mape. Poslednji dostupan paket uzima 1.7Gb i osim navedenog ima i 3D buildings, speedcams (ne kod nas), azurirana ograicenja brzine i info na displeju...
Terca:
--- Citat: SALE NB 25, 12, 2010, 14:07:34 posle podne ---Jeste, ista ova verzija što je LSI napisao. Ali svejedno nema neke opcije koje LSI pominje.
--- Kraj citata ---
Ovaj update nema veze sa tim. U pitanju je par minornih security zakrpa i doteran debug mode za ljude koji se bave razvojem mobilnih aplikacija.
deda:
Terca,vidim da se bas razumes u ove igracke!Zato jedno pitanje:
Ideja je da se mob. telefon(sa navigacijom) poveze tv kablom na televizor i tako dobije veci monitor?
Ajd da cujem tvopje misljenje!Hvala unapred! :drinks:
Kapetan:
moj cale je skoro uzeo Samsung Galaxy i ima tu opciju ... telefon mu je na ruskom pa nisam uspeo da se zezam sa TV OUT-om :good:
Terca:
Moze. Postoji vec dosta telefona koji imaju TV Out funkcionalnost, i uz njih ide kabel kojim se spajaju sa TVom. npr: HTC Snap S511, HTC Touch Diamond2, HTC Touch Pro, HTC Touch Pro2, Iphone 4, Nokia n95, Samsunzi...
Ovde spominjani Desire i Wildfire to nemaju.
Ne znam koliko je to bitno za navigaciju. U kolima nije, tamo je osnovna glasovna navigaija, peske takodje, ko bi nosio tV sa sobom :)
U ladji je slicno, TV mora da bude tacno naspram skiperskog mesta a odatle nije udobno gledati filmove.
Po meni je tu veca fora da telefon moze da se koristi kao media player za filmove i muziku koji nosis a sobom i ne ostavljas na camcu na milost i nemilost. Za igranje igrica takodje, mada ne kontam sto bi neko isao na vodu da igra igrice :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju