E, ovako treba... > Elektronika
Mobilni sa podrskom za Google Maps
SALE NB:
Meni je prijavio da ima software update maltene čim sam ga uključio!
Tako da verujem da imam tu najnoviju verziju!
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 24, 12, 2010, 19:37:21 posle podne ---Meni je prijavio da ima software update maltene čim sam ga uključio!
Tako da verujem da imam tu najnoviju verziju!
--- Kraj citata ---
ako je to bilo u zadnjih 48 sati to je to ...
btw SALE i MOSSI nemojte salom da se salite da ostavite ukljucen 3G internet ... vuce sve redom i sinhronizuje kako mi se cefne, ostavite samo WiFI a mobilni internet po potebi ukljucite
SALE NB:
Jeste, ista ova verzija što je LSI napisao. Ali svejedno nema neke opcije koje LSI pominje.
Terca:
--- Citat: Kapetan 09, 12, 2010, 20:08:26 posle podne ---
--- Citat: LSI 09, 12, 2010, 18:06:30 posle podne ---Ali tačno je da i Desire i Wildfire imaju vrlo dobru navigaciju i da je slika na ekranu izvrsna.
A čini mi se da su gugl mape detaljnije nego Garminove. Zato prednost dajem HTC-u i pored višegodišnje upotrebe Nokijinih aparata.
--- Kraj citata ---
e tu je trik .... GARMIN mape su prevashodno pravljene za kola i tu su bez premca, znaci proverio sam brdo drugih softwera i mogu da tvrdim da je garmin na tom polju drasticno bolji od svih ... ali za nautiku su najbolje mape PLOVPUTA, koje mogu da se implementiraju u Google Earth
--- Kraj citata ---
Zapravo i u Garmin mapama za Srbiju (SCG Route) jesu ubaceni detalji iz mapa Plovputa. Nedostaju signali i bove. Ako zelite mogu vam ubaciti slikice da uporedite. Garmin moze da se koristi ravnopravno.
Ja mislim da je mnogo interesantnije imati navigaciju na pozadini sa slikom iz satelita, ili sa wikmapiom, i sto je jos vaznije, kada jednom (kad god da se to desi) neko od nas instalira ais receiver i poveze ga sa marrine trafiic-om, na mobilnim telefonima ce moci da se vidi tezak, trgovacki i turisticki saobracaj.
Terca:
--- Citat: mossi 24, 12, 2010, 13:13:04 posle podne ---E da, kod mene neće da mp3 postavi kao ton notifikacije, samo kao kontakt ili phone ringtone. :shout:
Ali to sam znap od ranije. :wild:
--- Kraj citata ---
Moze. Fajl koji zelis iskopiras u sd card\media\audio\notifications.
I onda ti se i taj fajl nadje u listi kad biras.
Na Desire radi sve, a moze i da se telefonira.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju