E, ovako treba... > Elektronika

Mobilni sa podrskom za Google Maps

<< < (2/22) > >>

zorter:
Svaki HTC je  :good:

IGO 8 je na njemu veoma dobar ali nema vodene "puteve". :sorry:

ronac:
Ja rekoh da mi pomognete a ne da me sludite,salim se.Interesuje me koji je najbolji za Dunav,tj. kako da se instaliraju potrebne mape i koji aparat to najbolje podrzava. :drinks:

deda:
http://www.garminasus.com/en_GB/phones/nuvifone-m10/

LSI:
Ne znam da li sam u pravu ali HTC nema opciju sa Garminovim mapama.
A sa Google-mapama radi savršeno i vrlo brzo.

Paralelno sam pratio navigaciju na HTC Wildfire (Googlemaps) i Nokia 5800 Express Music (Garmin).
Rade gotovo kao jedan - u skoro istom trenutku daju ista obaveštenja (malo je bolja jezička podrška kod Nokije - ovo je najsubjektivnija moguća procena).

Google mape su besplatne i lako ih je "skinuti". Ali da bi navigacija radila treba skinuti još neke programčiće (u mom slučaju sve je već bilo kompletirano - sin mi je glavni za te stvari).

Sa Garminom je situacija drugačija.
Postoje licencirani paketi i oni rade savršeno.
A postoje i "prijateljske" instalacije i dešava se da dodje do zaglavljivanja i resetovanja (ovo ume da bude neprijatno kad npr. izlazite iz tunela u kojem ste izgubili signal satelita a pred vama je raskrscnia - isključenja u više pravaca).

Možda nisam baš mnogo pomogao ali hteo sam da ukažem na neke po meni važne stvari koje treba mati u vidu.

Zaboravio sam da dodam - Nokia ima sopstveni navigator i od nedavno su mape besplatne (OVI paket) ali meni se uopšte ne dopadaju, a Srbija je vrlo jadno predstavljena koliko sam ja video.

Kapetan:
LSI u upotrebi su mi oba telefona i imam mogucnost da ih uporedjujem svakodnevno...

Symbian (Nokia) je daleko iza Androida (HTC), HTC je znacajno brzi mada mu je gps nesto sporiji i trazi stabilniji signal sto ne pravi probleme na otvorenom ali se u kuci oseti , opet ko zeli da u kuci koristi GPS ?

sto se tice garmina ne znam da li je izbacio podrsku za android, ali nema ni potrebe za njim postoji GoogleMaps i sasvim zadovoljava nase potrebe...

obecao sam onomad da cu da implementiram mape PLOV PUTA za mobilni , ovo su danasnje slike posto me je tema potakla da to uradim... e sad treba mi sat dva da me niko ne dira (sto je tesko kod mene ) da nasetujem sve da radi kako treba...

znaci ovo sto vidite je na bilo kom telefonu koji koristi Google Maps aplikaciju ...

ko hoce da testira neka u SEARCH polju svojg google maps odkuca http://www.mojaladja.com/ml.kmz ... naravno ima bugova al zato mi i trebaju ta dva sata da sve to ocistim i dam verziju koja radi ko sat:)

evo ih i slike od danas

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju