E, ovako treba... > Enterijer
Retrovizor
captjerry:
ima istine u tome kap ali meni je iskreno odvratno kad vidim retrovizor na brodu....
Kapetan:
--- Citat: captjerry 08, 12, 2010, 09:23:25 pre podne ---ima istine u tome kap ali meni je iskreno odvratno kad vidim retrovizor na brodu....
--- Kraj citata ---
ja ga zato nisam ni postavio al se vrtim ko lud i gledam na sve strane
ПЕЦОВ:
retrovizor bi imao smisla na regatama i kad se plovi u grupi-kad je veci broj plovila.doduse u bg je relativno gust recni saobracaj u letnjim mesecima.pogotovu tamo gde si ti.malo je ruzno videti retrovizor,a i u kolima gde je neophodan ipak se okrenes da vidis ide li ko.
marke:
Ja sam zalepio mali okrugli retrovizor (sa ribljim okom) koji je namenjen da se zalepi na postojeci na kolima. Postavio sam ga na kabinu ispred sebe malo desno i nije upadljiv izgleda kao instrument na tabli a vidim i motor i mlaz vode za hladjenje i brodove koji prilaze s ledja.
Velik je kao dno od konzerve koka kole a radi posao.
captjerry:
--- Citat: marke 08, 12, 2010, 15:08:45 posle podne ---Postavio sam ga na kabinu ispred sebe malo desno i nije upadljiv izgleda kao instrument na tabli a vidim i motor i mlaz vode za hladjenje
--- Kraj citata ---
e to je odlicno, to ima smisla...posebno u ovim nasim rukavcima gde ne znas da li plovis po kesama ili vodi...na ovim nasim turistickim katamaranima je kormilarnica skroz napred pa je nemoguce pratiti kontrolni mlaz tako da ako posumnjas na nesto mornar mora da trci pozadi da provereva...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju