E, ovako treba... > Enterijer
Retrovizor
zoki novus:
retrovizor je mnogo korisna stvar kad se upravlja iz kabine i zimi ili po kisi kada je spustena tenda naavno mislim na spoljnji retrovizor unutrasnji nema nikakvu svrhu i beskoristan je
Zoran Marinković:
:good:
Imenjače, unutrašnji retrovizor ne samo da je beskorisan, nego može biti i vrlo opasan po nas same....
Zamisli da se posle nekoliko pročitanih knjižica slučajno pogledamo i vidimo u ogledalu....koja bi to panika bila :scare:.... :lol: :lol:
LSI:
Ja planiram da na ladji čitam samo ono što je napisano na etiketi zalepljenoj na pivsku flašu.
Posle par pročitanih i da se vidim u ogledalu pitao bih se ko je taj zgodni Baja?
zoki novus:
--- Citat: LSI 09, 12, 2010, 09:38:41 pre podne ---Ja planiram da na ladji čitam samo ono što je napisano na etiketi zalepljenoj na pivsku flašu.
Posle par pročitanih i da se vidim u ogledalu pitao bih se ko je taj zgodni Baja?
--- Kraj citata ---
kako si krenuo
neces se ti na camcu nacitati :)
marke:
Nije unutrasnji retrovizor; ja vozim iza kabine i zalepljen je na spoljni (zadnji) zid kabine pored prozora kroz koji gledam kud vozim. to mu dodje spoljni ali je na sredini camca pa se vidi sve iza mene i levo i desno jer je riblje oko. Vrlo se lepo vidi ceo horizont iza camca izmedju obe obale.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju