E pa evo šta smo danas uradili. :)
Pingvin je opet bio u akciji :good: i nesebično mi je ponudio da njegovim čamcem prebacimo moj do Radeckog. Predlog je prihvaćen i otišli smo do poštenog nalazača.
Drago mi je da sam dobio priliku da istog i lično upoznam. Gospodin koji je pronašao čamac kako pluta u blizini njegove sojenice i privezao ga za obalu zove se RACA MIROSLAV.
Neću sada trošiti reči na njegovu hvalu, ali radi se o sjajnom čoveku o kome se može dugo pričati. Elem kod njega su došli drugari iz rečne policije, napravili zapisnik o povraćaju čamca, izjadali nam se i otišli svojim putem.
Mislim da većina nas ima pogrešnu sliku o pripadnicima rečne policije koji, na žalost nemaju mnogo mogućnosti da se suprotstave svakojakom kriminalu na vodi. Do nas su došli gumenjakom koji je nedavno zakrpljen, a drugi nemaju. O nekom ozbiljnijem radu nema ni govora bez materijalne podrške i SARADNJE SA GRAĐANIMA, (čitaj nama).
I o toj saradnji ću pričati ovih dana. Nameravam da otvorim posebnu temu u okviru rublike Potraga ...
Pošto smo se okrepili kod Race, Pingvin i ja smo otišli do Radeckog, vezali čamac, popili piće i posle se razišli zbog njegovih obaveza. Al će se nađemo uskoro :drinks:.
Inače u čamcu su ostali tegovi prednjeg i zadnjeg veza a kanapi (po dvadeset i kusur metara su isečeni i nestali. :aggressive:.
Nema veze, znam gde ima na rasprodaju. Eto mene kod Buse sutra il prekosutra. :smile:
Razglabao sam za medalju, a ne znam da se zaustavim. Sve u svemu, biće smuđeva. :

: