E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Sta je vaznije-duzina ili sirina?

<< < (8/9) > >>

Bane:
uvek fali, i kod camca i kod kola i kod kuce, to je valjda u prirodi coveka

samardza:

--- Citat: Kapetan  22, 03, 2009, 00:50:56 pre podne ---
--- Citat: Bane  21, 03, 2009, 23:58:38 posle podne ---Generalno podrzavam stav da je najvaznija dubina....dzepa.
posle toga sirina, bar iz licnog primera. Mislim da sirina ispod 2 metra ne dolazi u obzir. S obzirom da sam kupio gotov camac, nije mi bilo jasno zasto nisam mogao da nadjem sirinu 2 i preko na 6.5 duzine. Dakle, fali mi bar 20 cm u sirinu, duzinom sam zadovoljan. :)

--- Kraj citata ---
da zrni bas fali tih 20 santima... inace odlicna ladja....  :good:

--- Kraj citata ---
   uvek fali  :)

ronac:
I KOD 15.00 X 4.00 NEŠTO FALI,KAŽU LJUDI DA TREBA UVEK HTETI :VIŠE,BOLJE,JAČE,ŠIRE,DULJE PA TAKO DO KRAJA. :sorry:
   MOŽDA JE SREĆA IPAK TU SAMO JE TREBA UHVATITI ČVRSTO :yahoo:

marke:
Meni fali mesta ali nikad ne sirina ili duzina vec mesto da spakujem stvari.
Stalno premestam i prepakujem stvari tako da budu bolje organizovane.

Kad sam ga pravio pazio sam da ne uletim u zamku prevelikog camca koji ne mogu lako sam da odrzavam.

Ako spomenete majstora izadje mi osip koji samo pivo moze da smiri pa da se sam uhvatim posla.

Camac mi je 7.4m sa 1.8m u tabanu a stalo mi je nenormalno puno stvari i jos moze dosta toga a da se ne vidi i lako se uzima.
Ne znam odakle poceti dva stola stolice, satori i hladovine, lezaljke, igracke, rostilj, tri akumulatora, rezervni motor T4, rezervoear za vodu kanisteri alati i jos mnogo toga....
Stalno organizujem prostor dok sedim kod kuce i kombinujem, Kapetan me prozvao Sport Bili a nisam izvukao ni delic opreme na zadnjem izletu.....

deda:

--- Citat: marke  23, 03, 2009, 20:24:43 posle podne ---Meni fali mesta ali nikad ne sirina ili duzina vec mesto da spakujem stvari.
Stalno premestam i prepakujem stvari tako da budu bolje organizovane.

Kad sam ga pravio pazio sam da ne uletim u zamku prevelikog camca koji ne mogu lako sam da odrzavam.

Ako spomenete majstora izadje mi osip koji samo pivo moze da smiri pa da se sam uhvatim posla.

Camac mi je 7.4m sa 1.8m u tabanu a stalo mi je nenormalno puno stvari i jos moze dosta toga a da se ne vidi i lako se uzima.
Ne znam odakle poceti dva stola stolice, satori i hladovine, lezaljke, igracke, rostilj, tri akumulatora, rezervni motor T4, rezervoear za vodu kanisteri alati i jos mnogo toga....
Stalno organizujem prostor dok sedim kod kuce i kombinujem, Kapetan me prozvao Sport Bili a nisam izvukao ni delic opreme na zadnjem izletu.....

--- Kraj citata ---
   Kada sam praznio stari camac zbog prodaje umalo se nisam slogirao!!!Nije mi bilo jasno kako sam uopste plovio!!Svega je tu bilo,tako da nisi usamljen u pravljenju,,magacina,,od camca!! :drinks: :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju