E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Sta je vaznije-duzina ili sirina?

<< < (7/9) > >>

zorter:
Zato ja sad krecem od nule i moram da uradim bar nesto.Pitace me deca gde sam sprc'o 50 godina a nista nisam uradio.Pogotovo sto i moja deca obozavaju reku.Sin mi polozio za spasioca i radu sezoni na nasoj plazi a cerka mi gora od "zabe". Kad udje u vodu ne mozes je naterati da izadje. Ovo i radim najvise zbog njih, ali naravno ...."i tata bi sine...".
Kad ne bude trebalo njima, ja sam na plovilu.Pozzzz

drazeta:
Kad pricate o sirini,objasnite mi sta to znaci?Taban,vodena linija ili gornji deo camca.Inace sam i ja lik kao i deda otprilike.Kad sam prethodni camac sredjivao smrsao 8kg za mesec dana ,jer mi se desavalo da doruckujem u 21 sat.I sve bih ako moze juce.Mislim da cu ovaj put to drugacije odraditi i neka traje i 5 godina ali ce da bude kako valja.

giganova:
Ovde svima malo fali :dance: nekome manje nekome vise uglavnom fali.Cak i meni,u sirinu mi je dovoljno 5m ali damije jos bar dva metra duzi gde bi mu bio kraj :party:
Nemorate dzabe lupati glavu sto god uradili na vodi vremenom ce vam biti malo,i Titanik je nekome bio mali,nego gradite plovila po dubini dzepa i da budu laka za odrzavanje.Neka akcenat bude na ovome laka za odrzavanje.....

Željoni:
Pošto sam u svemu ovome početnik  i laik mene još drži ona narodna "ljubav na prvi pogled"  a to je BAS747 .Tamo negde polovinom Maja bi trebalo da bude gotov i spušten u vodu pa ću videti dali fali i koliko fali.  :smile:

Kapetan:

--- Citat: zeljoni  22, 03, 2009, 18:16:32 posle podne ---Pošto sam u svemu ovome početnik  i laik mene još drži ona narodna "ljubav na prvi pogled"  a to je BAS747 .Tamo negde polovinom Maja bi trebalo da bude gotov i spušten u vodu pa ću videti dali fali i koliko fali.  :smile:

--- Kraj citata ---

ima da fali :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju