E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Sta je vaznije-duzina ili sirina?
deda:
Citava prica bi trebalo da krene od,mozda,najvaznijeg faktotra: NOVCI!!!!Znas ono: i tata bi sine!!!Napravi finansijski temelj pa prema tome moras da pravis camac.Sta mi vredi zelja za 12mx3m ako imam nedovoljno para.Skupis,recimo,10.000e digitron u ruke i racunaj sta mozes od toga da dobijes!Ako imas 3x vecu sumu bas te briga sto su novci skupi! :drinks:
zorter:
Deda ti kao da si zaboravio kako Srbi zive.Na kredit, bato, na kredit.
Pocnes sa 10.000€, ako imas, pa onda svake godine pomalo dodajes. I eto dobrog broda za 5-6 godina. Naravno po zelji kako si zamislio. I taj brod izadje 15.000€ a da nisi ni primetio koliko si dodao na njega.
Pozzzz :good: :good:
Kapetan:
--- Citat: deda 21, 03, 2009, 11:34:15 pre podne ---Citava prica bi trebalo da krene od,mozda,najvaznijeg faktotra: NOVCI!!!!Znas ono: i tata bi sine!!!Napravi finansijski temelj pa prema tome moras da pravis camac.Sta mi vredi zelja za 12mx3m ako imam nedovoljno para.Skupis,recimo,10.000e digitron u ruke i racunaj sta mozes od toga da dobijes!Ako imas 3x vecu sumu bas te briga sto su novci skupi! :drinks:
--- Kraj citata ---
ko nema snove nema ni ladju :) zacrtas snove i radis u tom pravcu ... nijedan srbin ne zivi od plate ...
ja sam krenuo od lahora.. pa bilo malo ... pa sad ima deregliju.. pa je malo ... ma samo snovi su bitni ...
zorter:
--- Citat: Kapetan 21, 03, 2009, 15:16:22 posle podne --- ... ma samo snovi su bitni ...
--- Kraj citata ---
.... a oni nisu skupi. :good:
colonelo:
Deda svaka ti cast na onom video, prelep brodic. "Ubio si me u pojam" :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju