Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Prijave "REGATA MOJA LADJA DERDAP 2009"
MisterTwister:
:good: KAKO GOD BILO JA VAM ZELIM MIRNE VODE, LEPO VREME :dance1: I DOSTA RIBE I :slow_en: ZEZANJA TOKOM PUTA. SAMO, PONESITE FOTO APARATE KAKO BI SE MI KOJI NISMO ISLI SA VAMA POSLE KAJALI :sorry:
SALE NB:
Bravo Zoki!!! :good: :drinks: :drinks:
Baš super što ideš sa nama! Jedan iskusan kamper će mnogo značiti nama početnicima, uostalom, kao i prošli put! :thank_you: :thank_you: :thank_you:
stvlada:
Zbog porodicnih obaveza(nema ko da cuva decu) i godisnjeg odmora moracu da odustanem.Sta da vam kazem,znam sta propustam tako da :suicide:
Kapetan:
zoki krenes nizvodno sa tvojim camcem sve sto ti treba na putu natrpamo na deregliju .... od satora .... do gaca :)
pa idemo polako :)
u povratku stajemo dva tri sata pred mrak da ti dignemo sator i zapalimo vatricu za klopu :) ja vec planiram da nosim konzerviranu hranu jer ce rostilj na usi da mi izdje imam osecaj :)
Kapetan:
--- Citat: Dule 15, 07, 2009, 01:34:01 pre podne ---Zoki, kapetane
Ako će već Zoki biti kod tebe načamcu nizvodno preporučujem da sav prtljag drži u svom čamcu a da on bude na tvom. Valjda njemu treba da bude udobno a ne šatoru :) , tebi će Zoki biti bolje društvo od gaća a I lakše je da on sidje u svoj čamac ili na obalu nego da pretovaruje stvari.
--- Kraj citata ---
ma naravno ali kad dodju talasi bolje da je sve kod mene u camcu i da bude suvo ... osim ako talasi ne krenu po kabini da biju :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju