Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Prijave "REGATA MOJA LADJA DERDAP 2009"

<< < (6/11) > >>

MisterTwister:
 :good: KAKO GOD  BILO JA VAM ZELIM MIRNE VODE, LEPO VREME  :dance1:  I DOSTA RIBE I  :slow_en: ZEZANJA TOKOM PUTA. SAMO, PONESITE FOTO APARATE KAKO BI SE MI KOJI NISMO ISLI SA VAMA POSLE KAJALI  :sorry:

SALE NB:
Bravo Zoki!!! :good: :drinks: :drinks:
Baš super što ideš sa nama! Jedan iskusan kamper će mnogo značiti nama početnicima, uostalom, kao i prošli put!  :thank_you: :thank_you: :thank_you:

stvlada:
Zbog porodicnih obaveza(nema ko da cuva decu) i godisnjeg odmora moracu da odustanem.Sta da vam kazem,znam sta propustam tako da  :suicide:

Kapetan:
zoki krenes nizvodno sa tvojim camcem sve sto ti treba na putu natrpamo na deregliju .... od satora .... do gaca :)
pa idemo polako :)

u povratku stajemo dva tri sata pred mrak da ti dignemo sator i zapalimo vatricu za klopu :) ja vec planiram da nosim konzerviranu hranu jer ce rostilj na usi da mi izdje imam osecaj :)

Kapetan:

--- Citat: Dule  15, 07, 2009, 01:34:01 pre podne ---Zoki, kapetane
Ako će već Zoki biti kod tebe načamcu nizvodno preporučujem da sav prtljag drži u svom čamcu a da on bude na tvom. Valjda njemu treba da bude udobno a ne šatoru :) , tebi će Zoki biti bolje društvo od gaća a I lakše je da on sidje u svoj čamac ili na obalu nego da pretovaruje stvari.

--- Kraj citata ---

ma naravno ali kad dodju talasi bolje da je sve kod mene u camcu i da bude suvo ... osim ako talasi ne krenu po kabini da biju :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju