Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Prijave "REGATA MOJA LADJA DERDAP 2009"

<< < (5/11) > >>

mossi:
Mi krecemo u subotu ujutro iz Apatina, u BGD smo u nedelju popodne. Sa ekipom idemo do dole, a za povratak jos nemamo plan. Cak je diskutabilno hocemo li se vracati uopste ili ce doci prikolica po nas. Ali ajd, verovatno cemo Dunavom, sto je i moja zelja, ali o tom po tom. Javlajm se iz Spanije i bice malo napeto da se sve spremi u 2 dana od mog povratka, ali zato je tu sogor Zoki koji je zaduzen za neke od pripremnih radnji u mom odsustvu!

SALE NB:
Sad sam tek uzeo kalendar i bacio se na brojanje. 10. 08. je tačno 15. dan. Za jedan da će nas posao sačekati!  :taunt: :taunt: :taunt:

Barba:
Drug sekretar ne moze da ide iz dva razloga, prvi je god. odmor koji moze da koristi tek od 20. avgusta, a drugi je brzina, jer Dunavom moze da plovi 12 km/h nizvodno, a svega 6km/h uzvodno sto ga na zalost automatski diskvalifikuje i za ucesce u drugim zajednickim poduhvatima  :suicide:

Kapetan:

--- Citat: Barba  13, 07, 2009, 23:07:41 posle podne ---Drug sekretar ne moze da ide iz dva razloga, prvi je god. odmor koji moze da koristi tek od 20. avgusta, a drugi je brzina, jer Dunavom moze da plovi 12 km/h nizvodno, a svega 6km/h uzvodno sto ga na zalost automatski diskvalifikuje i za ucesce u drugim zajednickim poduhvatima  :suicide:

--- Kraj citata ---

a bre ne zezaj to je i meni brzina... ja jurim novi motor i odo :)

zoki novus:
da mu se ide isao bi i na vesla :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju