E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Dalmatinka ili Gradac...?
mesechar:
--- Citat: BEOGRADAC 14, 04, 2011, 18:53:30 posle podne ---
--- Citat: mesechar 14, 04, 2011, 16:18:26 posle podne ---
Xe xex taj trip sa wc-om u odsutnom momentu........shto bi rekao jedan poznati Anglosaksonac: Klonju,klonju!Kraljevstvo za klonju!! :) :) :) e tako sam ja posvetio posebnu paznju resavanju tog problema...pogledaj malo kako sam ja to resio u projektu Gavrilo..mislim da je primenljivo i u slucaju Beogradac..
--- Kraj citata ---
Evo gledam fotke projekta ... a što će devojka da me ubije jer ću dodjem ko zna kad kod nje to nema veze :diablo:
--- Kraj citata ---
ti bar imas devojku, ja imam 39 godina i nemam devojku.....neda mi zena :sorry:
LSI:
--- Citat: mesechar 15, 04, 2011, 01:16:50 pre podne ---...
ti bar imas devojku, ja imam 39 godina i nemam devojku.....neda mi zena :sorry:
--- Kraj citata ---
Kukuuu, koliko je danas takvih?
A meni moja, u poslednje vreme par puta rekla: - Idi, nadji već jednom neku mladju!
Pa se sad ja razmišljam - da li bi to bilo pametno ili je pametnije da ja njoj pretim i dalje?
Kad sam ono, tamo neke 80-te bio u vojsci, u to vreme su nam još uvek dodavali brom u hranu da ne bismo jurili ženske.
Šta ako to počne sada da deluje?
rade:
A sta mozete reci o produzenoj kamenicarki?Ima ih nekoliko po oglasima pa ako neko ima iskustva sa njima nek nesto napise. :)
budens72:
Tema je "Dalmatinka ili Gradac".... to su dva čamca veoma slična jedan drugome i po obliku i po dimenzijama... kameničanka nema nikakve veze ni sa jednim, te bi bilo dobro otvoriti novu temu; "Kameničanka" :new_russian:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju