E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Dalmatinka ili Gradac...?

<< < (5/6) > >>

fisherman:

--- Citat: BEOGRADAC  14, 04, 2011, 01:17:34 pre podne ---

A jedno plovilo je eto izostavljeno, a ono je bas broj jedan: GREBEN
To je Gradac na stereoidima :) jedina mana, trazi ipak malo jaci motor, stabilnih 25 konja recimo savrsheno. I dovoljno prostora i kvalitetna izrada i ok velicina. 7.5 x 2.4 metara mislim da je.

--- Kraj citata ---

Da li je ovo greben http://navodi.com/Berza_013/062.html ?

mesechar:

--- Citat: BEOGRADAC  14, 04, 2011, 13:34:24 posle podne ---Gledajući slike, nadjoh jos jednu manu Gradcu:
-

Sto se tiče dimenzija, nekako uvek fali metar, pa i dva. To je to u čoveku. Nisam jednom odlazio da gledam druga plovila, a onda sam, pre tri godine, sto bi se reklo, stao na loptu. Mogao bih da idem na veće plovilo, ali tada bih morao da se odreknem nekih drugih aktivnosti, a to ne želim  :drinks: A opet sa druge strane gledano, ako mogu da penjem Elbrus, gde su uslovi za život mnogo nepririjatniji, a da sve sto mi treba stavim u ranac od 75 litara, ili da proputujem 5 evropskih zemalja biciklom gde sve sto mi treba stavim u bisage od 65 litara, pa šta onda mi može faliti na plovilu koje ima skoro 6m  :drinks:

Huh... odgovor je WC  :lol: :lol: :lol: :lol:
Situacija od jesenas, krenuli iz Kladova, pa ajde cekaj ispred hidrocentrale, ronioci nesto rade, pa cekaj brod pa cekaj da udju veliki, pa ajd prolazi pa cekaj pa... huh... a poteralo, a nigde kupinjaka, svuda beton okolo i to visoko, rumunska strana, da izadjemo eto ga pogranicni incident  :scare: nije bilo bas svejedno... fali metar... ma pola metra bar da je duža...  :lol:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Xe xex taj trip sa wc-om u odsutnom momentu........shto bi rekao jedan poznati Anglosaksonac: Klonju,klonju!Kraljevstvo za klonju!! :) :) :) e tako sam ja posvetio posebnu paznju resavanju tog problema...pogledaj malo kako sam ja to resio u projektu Gavrilo..mislim da je primenljivo i u slucaju Beogradac..
--- Kraj citata ---

BEOGRADAC:

--- Citat: fisherman  14, 04, 2011, 15:08:03 posle podne ---
--- Citat: BEOGRADAC  14, 04, 2011, 01:17:34 pre podne ---

A jedno plovilo je eto izostavljeno, a ono je bas broj jedan: GREBEN
To je Gradac na stereoidima :) jedina mana, trazi ipak malo jaci motor, stabilnih 25 konja recimo savrsheno. I dovoljno prostora i kvalitetna izrada i ok velicina. 7.5 x 2.4 metara mislim da je.

--- Kraj citata ---

Da li je ovo greben http://navodi.com/Berza_013/062.html ?

--- Kraj citata ---

Kopajuci malo po netu nasao sam da je Greben naziv proizvodjaca, a da je sedište Vela Luka.
NA regatama, se pojavljivalo plovilo za koje mi je vlasnik rekao da se zove Greben i da se pravi u Veloj Luci.
Nasao sam na netu jedan malo preradjeni primerak, a imam negde sigurno fotografiju plovila koje je bilo na regatama.
Tako da ne bih znao da li je plovilo sa berze iz te proizvodnje, jer vidim da prave i jedrilice i ko zna sta sada sve rade.
Ova pasara u stvari ima naziv Maestral, evo linka sa par slika malo preradjene (zadji deo)

http://www.plovila.hr/detalji.php?id=11004&tip_objekta=1

izgleda da treba traziti po nazivu Maestral 700, a vidim da ima i Maestral 600 sto direktno remeti celu diskusiju o Gradcu i Dalmatinki.

BEOGRADAC:

--- Citat: mesechar  14, 04, 2011, 16:18:26 posle podne ---
Xe xex taj trip sa wc-om u odsutnom momentu........shto bi rekao jedan poznati Anglosaksonac: Klonju,klonju!Kraljevstvo za klonju!! :) :) :) e tako sam ja posvetio posebnu paznju resavanju tog problema...pogledaj malo kako sam ja to resio u projektu Gavrilo..mislim da je primenljivo i u slucaju Beogradac..

--- Kraj citata ---

Evo gledam fotke projekta ... a što će devojka da me ubije jer ću dodjem ko zna kad kod nje to nema veze  :diablo:

mossi:
http://www.go2marine.com/product.do?no=54223F

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju