Nautika opšta... > Turističke reportaže

Nase gradske plaze

<< < (8/10) > >>

splavarsale:

--- Citat: britva63  03, 06, 2009, 18:49:07 posle podne ---E sale na racun Save,a sta bi vi na Dravi mala i brza, ta kad padne skoro jemos i prehodati na nekim dijelovima,
al je mi volimo isto ko i vi Dunav i Savu.

POZ s Drave :dance: :dance:

--- Kraj citata ---

Britva,nemam ja problem sa sirinom i prostorom,nego dunavski drekavci,njima sve sto nije Dunav je bara.

deda:

--- Citat: splavarsale  05, 06, 2009, 19:55:56 posle podne ---
--- Citat: britva63  03, 06, 2009, 18:49:07 posle podne ---E sale na racun Save,a sta bi vi na Dravi mala i brza, ta kad padne skoro jemos i prehodati na nekim dijelovima,
al je mi volimo isto ko i vi Dunav i Savu.

POZ s Drave :dance: :dance:

--- Kraj citata ---

Britva,nemam ja problem sa sirinom i prostorom,nego dunavski drekavci,njima sve sto nije Dunav je bara.

--- Kraj citata ---
  Nije bas bara nego plitak potok!!! :dance:  Naravno sala,lepa je Sava plovio sam dosta po njoj ali Dunav je u srcu! :smile:

splavarsale:

--- Citat: britva63  05, 06, 2009, 22:17:14 posle podne ---Hehehe pa da Dunav je rijeka a sve ostalo su potoci, al neka nekako je pitomija i nema brodova barem uzvodno od Osijeka, tak da nemog nadrljat kad se nalijem piva... nece me nista pregaziti..

POZ s Drave

--- Kraj citata ---

Samo da su one nama ciste i da smo mi zivi i zdravi  :dance:

zorter:
Evo danas ugledah jedan pontoon boat uvezen iz USA kako "leti" Savom. Na njemu JONSON 70 HP. Slikano izbliza, neke detalje koji me zanimaju, a sutra ako ga vidim bacam film na YT i slikam motor i jos neke detalje.

captjerry:
Na drugoj slici, samo mi kazi da li mu je ono sidro?!?.....ovo je neverovatno....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju