Nautika opšta... > Turističke reportaže

Nase gradske plaze

<< < (9/10) > >>

Danube scallywag:

--- Citat: captjerry  07, 07, 2009, 08:15:20 pre podne ---Na drugoj slici, samo mi kazi da li mu je ono sidro?!?.....ovo je neverovatno....

--- Kraj citata ---

Није невероватно, ово је Србија  :suicide:

shomi:
Mozda je imao pravo sidro, ali je prilikom izvlacenja zakacio desni ponton i pocepao ga,
pa resio da vise ne izaziva sudbinu... dobra je i felna punjena betonom  :taunt:

Danube scallywag:

--- Citat: shomi  07, 07, 2009, 13:11:31 posle podne ---... dobra je i felna punjena betonom  :taunt:

--- Kraj citata ---

Колко ја видим оно је нека камионска, нема потребе за додатним отежавањем.... ко надгробна плоча је тешка :biggrin:

zorter:

--- Citat: captjerry  07, 07, 2009, 08:15:20 pre podne ---Na drugoj slici, samo mi kazi da li mu je ono sidro?!?.....ovo je neverovatno....

--- Kraj citata ---

Da, cap, to izigrava sidro. Mogu ti reći da je to kod nas česta pojava. Sve je manje pravih sidra, a sve više kanti sa betonom, zamajaca od raznih auta, pločevine.........
Reka je relativno mirna pa je dovoljan bilo kakav teg. Da li zbog cene ili je u pitanju nešto drugo ne znam, ali je sve više raznih tegova u upotrebi umesto sidra. Pozzzzzzzzzzzz

shomi:
A sad ozbiljno, jel' znas gde je pocepao onaj ponton?
Morao je bas dobro da ga zaleti u nesto...  :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju