Nautika opšta... > Turističke reportaže

Nase gradske plaze

<< < (5/10) > >>

Kapetan:

--- Citat: giganova  16, 05, 2009, 07:59:39 pre podne ---Ili bilo cega drugog bitnijeg da se odradi,a oni kopiraju BG i zabili vodeni top,da nije smesno bilo bi zalosno.
Ma da smo ja i ti zivi i zdravi promenice se i ovi,mozda ce drugi biti bolji :friends:

--- Kraj citata ---

ne znam sta ce i nama taj top... treba da vidis kad dune malo vetra pa kad skvasi sve setace...

zorter:
@kapetane; @giga
E sad cu vam reci ulogu vodenog topa.

Na Savskom jezeru (i uopste na jezeru) sluzi da obogati vodu kiseonikom (ako ima riba). A ovde na reci sluzi da bi neko pokusao da uvuce i pertle u d.... nekom od glavesina.
Ovo ce ove godine u Sapcu imati za rezultat potpisivanje peticije da se ukloni sa plaze. Evo zasto.
Na 5-7m oko motora se stvara usisna sila vode koja neiskusnog plivaca, posto prvo izazove paniku i strah, moze da podvuce pod buradi na kojima stoji cela konstrukcija. Iako su ronioci dali pismenu primedbu na mesto postavljanja i opis stanja oko "top"-a niko od nadleznih nije prstom mrdnuo. Bove koje obelezavaju zonu odgovornosti spasioca je na metar-dva od zone gde se oseca usisna moc motora pumpe. Samo mozemo da zelimo da neko dete ne pokusa da pridje ovom politicarskom cudu.
Inace je prica da je kostalo oko 130.000€, da bi na kraju neko iz gradske vlasti objasnio da nije toliko vec "tricavih" 60.000€.
Sta reci na ovo:  STRASNO

Kapetan:

--- Citat: zorter  16, 05, 2009, 11:14:36 pre podne ---Inace je prica da je kostalo oko 130.000€, da bi na kraju neko iz gradske vlasti objasnio da nije toliko vec "tricavih" 60.000€.

--- Kraj citata ---

ja bih rekao da je vama budzet pun cim bacate pare na gluposti :)

deda:

--- Citat: Kapetan  16, 05, 2009, 22:05:23 posle podne ---
--- Citat: zorter  16, 05, 2009, 11:14:36 pre podne ---Inace je prica da je kostalo oko 130.000€, da bi na kraju neko iz gradske vlasti objasnio da nije toliko vec "tricavih" 60.000€.

--- Kraj citata ---

ja bih rekao da je vama budzet pun cim bacate pare na gluposti :)

--- Kraj citata ---
  Ali imaju vodoskok,bato!!! :aggressive:

giganova:
Nama je pun k.... a ne budzet.Ovako ce nam biti sve dok nam brdjani cine vlast.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju