Nautika opšta... > Turističke reportaže
Nase gradske plaze
zorter:
--- Citat: giganova 17, 05, 2009, 21:53:55 posle podne ---Nama je pun k.... a ne budzet.Ovako ce nam biti sve dok nam brdjani cine vlast.
--- Kraj citata ---
Ta ti je dobra. :good: :good:
Kapetan:
kako je to rekao plasitcno opisao kralj ibi ... dok vi gledate gore (u vodoskok ) mi vas dole :)
IBOGI:
Kao i svi sa Dunava i ja sam bio klaustofobicno raspolozen kada je trebalo Savom da plovim od Beograda do Sremske Race (most/granicni prelaz).
Ali, iznenadio sam se koliko je Sava prelepa reka. Lepih mesta za pristajanje sam video. Na 15 kilometra pre Sapca, zbog malog vodostaja, bila je voznja ``na pipanje``. Zatim spavanje u Sapcu sa velikim problemom gde pristati posto nema ni jedne marine. Zahvaljujuci snalazljivosti i prijateljima iz Sapca pristali smo na jedan privatni splav blizu mosta. Ujutru, kada je voda malo nadosla nastavismo i uspesno stigosmo do Sremske Race.
Utisci su tako dobri da cu sigurno ponovo proci Savom, najverovatnije ove godine, ali sa necim sporijim i sa vise uzivanja i naravno zadrzavanja.
splavarsale:
--- Citat: Kapetan 16, 05, 2009, 00:31:30 pre podne ---
--- Citat: ПЕЦОВ 15, 05, 2009, 23:34:42 posle podne ---mozda zato sto je ne poznajes.il si se pogresno izrazio
--- Kraj citata ---
i meni kao i samardzi sava uska, skucena ...
--- Kraj citata ---
Gde gosti nisu besni ni Sava nije tesna,Pecov nama je dobra,a da nije dobra ni vodovod ne bi uzimao vodu iz Save nego iz Dunava.
samardza:
--- Citat: ПЕЦОВ 16, 05, 2009, 00:39:23 pre podne ---moze da se kaze volim dunav vise od save.ili savu manje od dunava sto je i razumljivo,ali da ne volis neku reku to ne :nono: pa valjda smo na rekama upravo zato sto ih volimo
--- Kraj citata ---
pogresno sam se izrazio hteo sam reci da Dunav vise volim nego Savu,reke su sve lepe :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju